ASC?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
ASC?
Здравейте колеги,
Имам въпрос относно ASC-то. Когато буксувам на сняг не се включва не свети никъде, а доколкото знам трябва да свети на таблото. Натискам копчето и пак нищо! От какво може да е и дали не трябва да се задържи копчето?!?
Мерси предварително!!!
Поздрави syntaxerr!
Имам въпрос относно ASC-то. Когато буксувам на сняг не се включва не свети никъде, а доколкото знам трябва да свети на таблото. Натискам копчето и пак нищо! От какво може да е и дали не трябва да се задържи копчето?!?
Мерси предварително!!!
Поздрави syntaxerr!
Щастието е като парфюм
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!
-не можеш да предадеш
уханието му на друг
без да има мъничко по теб!
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Има малка вероятност да ти е изгоряла лампичката на таблото... Но е много малка вероятността. Ако когато подадеш газ на хлъзгаво и колата не успее да се форсира "хубаво" значи ASC-то работи.
Ако успее да се изфорсира /естествено на скорост/ значи не работи.
П.П. Под изфорсира имам предвид избоксува.
Ако не съм прав колегите ще ме поправят!
Ако успее да се изфорсира /естествено на скорост/ значи не работи.
П.П. Под изфорсира имам предвид избоксува.
Ако не съм прав колегите ще ме поправят!
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Колега както по горе ти каза колегата lakmus колата трябва да губи мощност когато боксува-тогава значи АСЦ-то си върши работата т.е. да не се форсира и да не боксува 

Провериси далити работи клапата. т.е като вдигнеш предният капак в дясто след въздушният филтър има една клапа с жило което влиза в една машинка. Ако не ти работи машинката няма ти работи и АСЦ то . Мойто жило беше скъсани сменихго за 15 лв от БМВ и АСЦ проработи.
Копелетата в Германия беха сложили на тоблото от вътрешната страна лепенка зада не свети лампата на АСЦ непрекъснато щото било скъсано жилото. Махнах лерпенката и лампата си светеше. Смених Жилото и АСЦ заработи без ПРОБЛЕМ
Копелетата в Германия беха сложили на тоблото от вътрешната страна лепенка зада не свети лампата на АСЦ непрекъснато щото било скъсано жилото. Махнах лерпенката и лампата си светеше. Смених Жилото и АСЦ заработи без ПРОБЛЕМ
- viliobmw85
- Потребител
-
Здравейте , аз имам подобен проблем , само че при мен ASC свети постоянно и не се изключва от копчето ... незнам защо е така датчик ли е някоя джаджа ... ако има някои запознат може да помогне .. и маслото му е за смяна .. 

Imposible is nothing
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
Светенето на ASC обикновено се получава при не добър контакт на буксите или дефектирал датчик на ABS.Закачваш на диагностика и ще ти кажат точно кой датчик е (дано да е само датчик,а не блока)
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
viliobmw85 написа:Здравейте , аз имам подобен проблем , само че при мен ASC свети постоянно и не се изключва от копчето ... незнам защо е така датчик ли е някоя джаджа ... ако има някои запознат може да помогне .. и маслото му е за смяна ..
Трябва да си видиш жилото на АСЦ-то. Колегата над теб е написал на него какво му се е случило, провери и при теб да не би да е така!
А също и в търсачката ще намериш доста ИНФО по този въпрос!
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
ОООООооооо. Шшшшшш. Алоооо. Лампи няма. Има светодиоди, които
изгарят след има няма 100,000 часа работа. Т.е. ако не свети просто
са отпоили диода. Бях пуснал една хубава тема по тоя повед в Извън
Темата ама я осраха и модераторите не я сметнаха за важна
Темата !!!!
изгарят след има няма 100,000 часа работа. Т.е. ако не свети просто
са отпоили диода. Бях пуснал една хубава тема по тоя повед в Извън
Темата ама я осраха и модераторите не я сметнаха за важна

Темата !!!!
Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

11 мнения
• Страница 1 от 1