Питане за БМВ 520 98г
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Питане за БМВ 520 98г
Здравейте тези дни мисля да си купя такава и бих желал да дадете вашето мнение за автомобила , да ме посаветвате да ли си заслужава нещто по специфично да погледна когато гледам колата , предимства , недостатъци . Мотора добре ли е за копето , имам предвид дали е слап за това копе , и дали може да му се сложи чип , ако може колко пари струва и колко коне вдига . Благодаря предварително .
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
съотношението мощност тегло нее много добро слабичък си е мотора ама не е фатално слаб здрав мотор може да се каже чип не се навирай разлика няма
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
Ей тука е обяснено какво да се гледа като купуваш кола,второто мнение на CheGevara
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13124
И аз мисля,че няма голяма файда от чип на тоя мотор,виж за ТДС-а си заслужава.
п.с. пише се купе
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=13124
И аз мисля,че няма голяма файда от чип на тоя мотор,виж за ТДС-а си заслужава.
п.с. пише се купе

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
RFBM написа:Благодаря за отговорите , относно 2,5 тдс чух че често криви глава ,а до колко е вярно нямам си и идеа .
Не се занимавай с тдс по-добре.
- Kaloyan78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E36
- Мечтае да кара: BMW E65
- Детайли за колата: www.izgodnite.com
www.avto-bg.eu
www.recipes.free.bg
www.kotaracite.com
RFBM написа:Благодаря за отговорите , относно 2,5 тдс чух че често криви глава ,а до колко е вярно нямам си и идеа .
1-Джипа е 2.5 TDS - 150 000км
2-БМВ-то е 2.5TD(май е преправяно на TDS, има интеркулер) и е на 247 000км
3-На един познат 5-цата е на 350 000км и е TDS
Нито една от колите не е имала проблем с двигателя. Смея да твърдя, че това е доста добър двигател, не знам какво толкова го плюят

- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
- anzak
- старши ентусиаст
-
anzak говоря ти от опит, от много пресен опит, от снощи, в наи големите снегове бехме в планината (Витоша) на наи високото (или поне се опитахме да го достигнеме, по миналата вечер успяхме, ама снощи с едната не :>), 520 и 525 тдс
и не се качваме за първи път с 2те коли, от как 1 седмица да не кажа че всяка вечер сме там

и не се качваме за първи път с 2те коли, от как 1 седмица да не кажа че всяка вечер сме там

- anzak
- старши ентусиаст
-
не братле повярваи ми и 2мата са карачи :> ама много карат, тоя с тдс-а за 1 година измина 60 000 км, тои просто не спира да се вози
и 2мата са ми много верни авери които четат форума, така че не бих тръгнал да обиждам колата нито на едния нито на другия но фактите говорят, аиде за тебе специялно ще пусна тема със снимки :>

и 2мата са ми много верни авери които четат форума, така че не бих тръгнал да обиждам колата нито на едния нито на другия но фактите говорят, аиде за тебе специялно ще пусна тема със снимки :>
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2