нормално ли е
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
нормално ли е
карам си аз от варна до софия, някъде след габрово, и какво осъзнах:
като карам с 120-130, с волана се завива по лесно т.е по лесно се върти, оп като влезнем у селата и като има некаде патрулка, намалим къде на 40-50 и имам чувството, че волана е по твърд ?
проблем ли е.. дошло е времето за смяна на хидравличната течност или нещо по реиката требва да се пипне (рециклиране) ?
като карам с 120-130, с волана се завива по лесно т.е по лесно се върти, оп като влезнем у селата и като има некаде патрулка, намалим къде на 40-50 и имам чувството, че волана е по твърд ?
проблем ли е.. дошло е времето за смяна на хидравличната течност или нещо по реиката требва да се пипне (рециклиране) ?
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
благодаря на отговорилите колеги, значи да съм спокоен, явно не съм забелязал до сега, защото с черните 15-те джанти с гуми 205/65 не бях пътувал извънградско на дълъг път, с тях волана се върти достааа по лесно от колкото с 16-те и 18-те, и чак сега обръщам внимание на това нещо за което казвате, че е нормално =)
ах нема такъв кеф с е39 извънградско ....
WALL весели празници и на теб колега както и на всички останали
RASI 200 не вдигам, че много бързо ги подминава и отива кам 300
добре че не доиде с мене отиии до са въртех.... по снега 
ах нема такъв кеф с е39 извънградско ....

WALL весели празници и на теб колега както и на всички останали
RASI 200 не вдигам, че много бързо ги подминава и отива кам 300

- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
И аз одеве с моята по снега изключих DSC-то и айде задницата бяга преди предницата
... Дано после не си показва характера и ме гъзи както аз нея

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
нема страшно, поне ако не си я въртел зверската в кръг :>
аз по завоите с леко газ малии... иначе, по правата с повече газ и тръгва на една страна, на коя си избере
дори по добро от м5 - не се търкат гумите
после една автомивка при бакшишите да падне гадното, че вече се постопи и стана гадна киша
а за какво са ти блокажите? само да се търкат накладките ли, блокажите са за жените.. кои е карал по старо бмв знае, че нямаше на какви блокажи да се разчита там
аз по завоите с леко газ малии... иначе, по правата с повече газ и тръгва на една страна, на коя си избере

после една автомивка при бакшишите да падне гадното, че вече се постопи и стана гадна киша
а за какво са ти блокажите? само да се търкат накладките ли, блокажите са за жените.. кои е карал по старо бмв знае, че нямаше на какви блокажи да се разчита там

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Те тия блокажи, ASC-та и DSC-та не вършат работа на сняг, даже май в книжката пише, че е препоръчително да се изключат. 

- xela
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше: E39 -540 iA, E34 - 525 TDS
- Мечтае да кара: E30 - M3
badsharki написа:Те тия блокажи, ASC-та и DSC-та не вършат работа на сняг, даже май в книжката пише, че е препоръчително да се изключат.
Ми не знам, но като изключих АСЦ-то и колата реши да ми покаже багажника.
12 мнения
• Страница 1 от 1