Е39 Ангелски очи / парктроник
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Е39 Ангелски очи / парктроник
Здравейте, имам едно въпросче или по скоро проблемче
сложих си на колицата бели рингове , светнаха жестоко , но когато ги пусна , парктроника ми нещо се ошашква и почва постоянно да пищи , имате ли идея каде може да е проблема ? А и още нещо , когато дам клюуча на контакт без да пускам светлините и двата фара мигат по десетина пъти и спират , може би това си е така заложено във самите трафове на ринговете , но това пискане на парктроника което се получава като ги включа ме притеснява
Дайте някакъв съвет от какво може да е това ?

Гари
Re: Е39 Ангелски очи / парктроник
Gari4 написа:Здравейте, имам едно въпросче или по скоро проблемчесложих си на колицата бели рингове , светнаха жестоко , но когато ги пусна , парктроника ми нещо се ошашква и почва постоянно да пищи , имате ли идея каде може да е проблема ? А и още нещо , когато дам клюуча на контакт без да пускам светлините и двата фара мигат по десетина пъти и спират , може би това си е така заложено във самите трафове на ринговете , но това пискане на парктроника което се получава като ги включа ме притеснява
Дайте някакъв съвет от какво може да е това ?
Колега имаш ли решение на проблема при мен вчера се получи същият проблем.
Карам оборотомера да сънува кошмари
- aivanov99
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2002 Е39 525dA Touring
Най-вероятно баластите на ейнджълите шашкат PDC-то. В тази тема разискват този въпрос:
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... st24236501
Един от вариантите, който предлагат е да се монтира реле, което да изключва PDC-то. Като се превключи на задна релето изключва енджлите и активира парктроника, което според мен е супер циганийка и аз на ваше място бих си върнал нормалните крушки.
http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... st24236501
Един от вариантите, който предлагат е да се монтира реле, което да изключва PDC-то. Като се превключи на задна релето изключва енджлите и активира парктроника, което според мен е супер циганийка и аз на ваше място бих си върнал нормалните крушки.

Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже каде се закачат ринговете за ангелските очи на фаревете преди фейса. На рефлекторите ли, или на черната пластмаса която е към стъклото на фара? И колко мм. трябва да е диаметъра на ринговете?
- E36-Power
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i
Да но аз съм изхвърлил вътрешните стъкла, защото с тех прилича на ВАЗ.
Колега, незнам ако смениш CCFL ринговете с LED дали няма да е решение при преден парктоник. LED ринговете нямат инвертетри, които да смущават предния парктроник.
Не съм го изпробвал лично, изказвам предположение.
Не съм го изпробвал лично, изказвам предположение.
7 мнения
• Страница 1 от 1