Е39 Ангелски очи / парктроник

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Е39 Ангелски очи / парктроник

Мнение от Gari4 » 14 Дек 2008, 22:04

Здравейте, имам едно въпросче или по скоро проблемче :) сложих си на колицата бели рингове , светнаха жестоко , но когато ги пусна , парктроника ми нещо се ошашква и почва постоянно да пищи , имате ли идея каде може да е проблема ? А и още нещо , когато дам клюуча на контакт без да пускам светлините и двата фара мигат по десетина пъти и спират , може би това си е така заложено във самите трафове на ринговете , но това пискане на парктроника което се получава като ги включа ме притеснява :confused: Дайте някакъв съвет от какво може да е това ?
Гари

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Е39 Ангелски очи / парктроник

Мнение от Shock » 30 Дек 2015, 9:48

Gari4 написа:Здравейте, имам едно въпросче или по скоро проблемче :) сложих си на колицата бели рингове , светнаха жестоко , но когато ги пусна , парктроника ми нещо се ошашква и почва постоянно да пищи , имате ли идея каде може да е проблема ? А и още нещо , когато дам клюуча на контакт без да пускам светлините и двата фара мигат по десетина пъти и спират , може би това си е така заложено във самите трафове на ринговете , но това пискане на парктроника което се получава като ги включа ме притеснява :confused: Дайте някакъв съвет от какво може да е това ?

Колега имаш ли решение на проблема при мен вчера се получи същият проблем.
Карам оборотомера да сънува кошмари

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 2002 Е39 525dA Touring

Мнение от aivanov99 » 06 Яну 2016, 12:57

Най-вероятно баластите на ейнджълите шашкат PDC-то. В тази тема разискват този въпрос:

http://www.bimmerforums.com/forum/showt ... st24236501

Един от вариантите, който предлагат е да се монтира реле, което да изключва PDC-то. Като се превключи на задна релето изключва енджлите и активира парктроника, което според мен е супер циганийка и аз на ваше място бих си върнал нормалните крушки. :bchug:
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 523i

Мнение от chochopk » 20 Мар 2016, 22:10

Здравейте колеги. Някой може ли да ми каже каде се закачат ринговете за ангелските очи на фаревете преди фейса. На рефлекторите ли, или на черната пластмаса която е към стъклото на фара? И колко мм. трябва да е диаметъра на ринговете?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 520i

Мнение от E36-Power » 25 Мар 2016, 23:58

131 mm са ринговете. Двойно залепващо на вътрешните стъкла.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 523i

Мнение от chochopk » 27 Мар 2016, 17:37

Да но аз съм изхвърлил вътрешните стъкла, защото с тех прилича на ВАЗ.

ентусиаст
Аватар
Кара: 318Ci E46, 530GT

Мнение от MMG » 29 Мар 2016, 21:55

Колега, незнам ако смениш CCFL ринговете с LED дали няма да е решение при преден парктоник. LED ринговете нямат инвертетри, които да смущават предния парктроник.
Не съм го изпробвал лично, изказвам предположение.

Назад към E39