TV navi
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- joropc
- младши ентусиаст
-
- Кара: 03'BMW525DA;06'BMWX5 3.0DSportpaket
- Мечтае да кара: Волга комби
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Ако дебнеш редовно в раздел "Продава" може и да не е толкова скъпо. Ако разбираш поне малко от ел. схеми и купиш навигацията поне с буксите - може и да не е чак толкова сложно
Ако имаш желание и си поне малко маниак всичко става
(виж ми галерията - сега съм с голямата ама още не съм качил снимки
)

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
Здравей и аз съм на твоето положение и в момента се чудя какво да правя. ОЕМ навигациите са от 500-600 лв (старите 4:3 с касетофон) до 1500 лв (по-новите 16:9) от това което виждам от форума.
Виж тази тема и си кажи мнението.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
vlindos написа:
За тези какво да си казваме мнението.Тези ъпгрейди са само за хора със сериозни познание по електроника и моделиране.Въобще не е за всеки, а да намериш в БГ някой да ти го направи да изглежда така на външен вид и да ти го свърже си е като 6-ца от тотото, да не говорим за цената

Eто за Е39 как става стъпка по стъпка, на който му се занимава и смята, че може, да се захваща http://www.mp3car.com/vbulletin/worklog ... bezel.html
- vlindos
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i '97
mad_presley написа:vlindos написа:
За тези какво да си казваме мнението.Тези ъпгрейди са само за хора със сериозни познание по електроника и моделиране.Въобще не е за всеки, а да намериш в БГ някой да ти го направи да изглежда така на външен вид и да ти го свърже си е като 6-ца от тотото, да не говорим за цената![]()
Eто за Е39 как става стъпка по стъпка, на който му се занимава и смята, че може, да се захваща http://www.mp3car.com/vbulletin/worklog ... bezel.html
Цял ден гледам как става и цените на компонентите. Има някои трудни моменти, но единствено самото свързване в конзолата (и то аудио изходите към колоните на колата) ми е хикс. Като цяло е наистина постижимо. Има готови конфигурации (но там цените са завишени), за сметка на това навръзването на компонентите не е много по-различно от това да си конфигураш компютър при покупка. Единствено софтуера ме притеснява - има готови решения ама не са толкова хубави и там трябва повечко работа..
Цените на за хардуера за който гледах изброените възможности на конзолата може би малко по скъп (към 1400 лв), а и труда е доста, но за сметка на това има откаде да се реже откъм разходи.
Някой ако е навит да пише може да обсъдим бюджет, ако се навият повечко хора може и по-читав софтуера да направим.
10 мнения
• Страница 1 от 1