Прибиращи огледала, проблем!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Прибиращи огледала, проблем!
Търсих за прибиращи се огледала, но единствено за подгряване, изтичане и т.н., но не намерих та да ви питам, все пак.
Огледалата се прибират, по скоро само едното. Шофьорското няма проблем, но дясното, тръгва да се прибира, мръдва 2-3мм и спира. Което ме навежда на мисълтта, че машинката не е изгоряла. Да има някакви зъбчета, които евентуално са износени и не може да се зацепи с огледалото или проблема е някакъв друг. И как се разглобява това чудо, щото прочетох, че огледалата ако ги натисна малко нещо накриво и могат да изтекат, а съм с тези които баш изтичат.
Благодаря предварително.
Огледалата се прибират, по скоро само едното. Шофьорското няма проблем, но дясното, тръгва да се прибира, мръдва 2-3мм и спира. Което ме навежда на мисълтта, че машинката не е изгоряла. Да има някакви зъбчета, които евентуално са износени и не може да се зацепи с огледалото или проблема е някакъв друг. И как се разглобява това чудо, щото прочетох, че огледалата ако ги натисна малко нещо накриво и могат да изтекат, а съм с тези които баш изтичат.
Благодаря предварително.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
Re: Прибиращи огледала, проблем! Е39
Напръскай с контактен спрей в улеите дето се сгъва огледалото и копчетата на шофьорската врата.И при мене бше така и имаше резултат.Успех.Сподели после как е.
mashina написа:Напръскай с контактен спрей в улеите дето се сгъва огледалото и копчетата на шофьорската врата.И при мене бше така и имаше резултат.Успех.Сподели после как е.
Така

За прибиране, се прибира, но като тръгне да се вади, все едно е безконечно, стига докрая, и се обръща със капачката към стъклото. Като мине на мястото, където трябва да спре, еко се задържа, но продължава. Дали е счупено нещо, или просто това зъбче където трябва да го спре(сещаш се, едно щракане на огледалото) и то е потънало в ръжда и трябва да разглобя всичко.
Казаха ми да го настроя ръчно, чрез задържане, но не се получи и това.
Всеки ходи на почивка на море, бъди различен, иди под него!
Пробвай така:като напръскаш улеите и хващаш огледалото с ръце и започни да го движиш напред-назад,после пак пръскаш и пак движиш.След това остави огледалото отворено както си стои нормално и пробвай с копчето от вратата дали има резултат.Успех
- Marto66
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525dA
При мен с WD 40 ги третирах/като са пребрани/ и ефекта беше много добър. Това рязажда всякакви натрупани мръсотии, ръжда и смазва перфектно.
5 мнения
• Страница 1 от 1