Диагноза в Супер Дизел вижте
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Диагноза в Супер Дизел вижте
след една диагноза ми поставиха тези цифри които да заплатя за да ми работи колата
нормални ли са и какво значи EDC

- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
баткооооо бая пара искат, там досега не са ме лъгали и са много свестни бих казал.... но я си виж колата проблемни ли са тези неща...?
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
- MAGNAT
- кандидат ентусиаст
-
Момчетa,не се заблуждавайте че само комбитата имат edc.Karam e38 и е снабдена с тази опция!Electronic damper control!
Газ,смyкач и ляв мигач
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
MAGNAT написа:Момчетa,не се заблуждавайте че само комбитата имат edc.Karam e38 и е снабдена с тази опция!Electronic damper control!
Не сме заблудени

antx написа:проблемни или не мен ме интересува толкова ли са нормални цените за ремонт иначе 3 месеца нищо несъм пипнал за кво нова гнп и тва е кво да плащам тия ненормални пари за ремонт
Според мен хората са ти написали сравнително най-евтиния вариант за тези ремонти. Виж , че са ти написали само ремонт на ГНП , а не направо смяна. Дебитомера за тези пари дали е оригинален казаха ли ти?

ПС: Аз затова на моя TDS му искам повече пари , защото всички тези части и много други са подменени и то с оригинални BMW части , в BMW сервиз , и който я купи няма да се притеснява за тези неща.
Последна промяна ///sasho на 05 Дек 2008, 20:54, променена общо 1 път
- TheKiller
- младши ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i
- Детайли за колата: M43B19TU
Е че кое е нормално колега в дару кар,че ми искат за е39 за прости лайсни на броните+датчиците за парктроник 1800лв ли

/// 6>4

TheKiller написа:Е че кое е нормално колега в дару кар,че ми искат за е39 за прости лайсни на броните+датчиците за парктроник 1800лв ли![]()
Еми такива са цените , като не те устройва не ги сменяй?
ПС: И друг път не ми пиши в обявата "какви са тези TDS-и по 15 бона" , ами чети тука в тоя подфорум какви проблеми дават TDS-те под "15 бона".
///sasho написа:antx написа:проблемни или не мен ме интересува толкова ли са нормални цените за ремонт иначе 3 месеца нищо несъм пипнал за кво нова гнп и тва е кво да плащам тия ненормални пари за ремонт
Според мен хората са ти написали сравнително най-евтиния вариант за тези ремонти. Виж , че са ти написали само ремонт на ГНП , а не направо смяна. Дебитомера за тези пари дали е оригинален казаха ли ти?Ако искаш да разбереш със сигурност дали цените са нормални , отиди в Дару Кар , за да видиш какви всъщност са нормалните цени за разрешаването на този проиблем при BMW.
ПС: Аз затова на моя TDS му искам повече пари , защото всички тези части и много други са подменени и то с оригинални BMW части , в BMW сервиз , и който я купи няма да се притеснява за тези неща.
цените могат да са къде къде по ниски всички го знаем целта ми е да не набухвам толкова много пари след като мисля да я продам до 2 години
antx написа:
цените могат да са къде къде по ниски всички го знаем целта ми е да не набухвам толкова много пари след като мисля да я продам до 2 години
Цените немогат да бъдат по ниски ако искаш да го направиш горе долу качествено , а ако искаш да го направиш напълно качествено с подмяна на частите и то с оригинални могат да бъдат много по високи.
По-принцип от такава некачествена подръжка идва лошото име на TDS-а и ниските цени на автомобили с такъв двигател и читавите екземпляри макар и малко на брой стават труднопродаваеми.

Последна промяна ///sasho на 06 Дек 2008, 2:22, променена общо 7 пъти
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Аз така и не разбрах, какви признаци за повреди има тази кола, че искаш непременно да ги сменяш тези неща?
Това EDC може просто да е дало грешка в компютъра, а и кое точно в EDC-то е прецакано, цялата система ли е, че е толкова пари.
Ремонт на ГНП е много относително, какво ще и се ремонтира не ти ли казаха?
Дебитомер можеш да си намериш и по-евтино, просто трябва да пообиколиш магазините и да събереш оферти.За дюзата важи същото.
Моят съвет е, иди в Дару за още една диагностика, да видиш и от там какво ще кажат
Това EDC може просто да е дало грешка в компютъра, а и кое точно в EDC-то е прецакано, цялата система ли е, че е толкова пари.
Ремонт на ГНП е много относително, какво ще и се ремонтира не ти ли казаха?
Дебитомер можеш да си намериш и по-евтино, просто трябва да пообиколиш магазините и да събереш оферти.За дюзата важи същото.
Моят съвет е, иди в Дару за още една диагностика, да видиш и от там какво ще кажат

28 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2