Педал на газта се счупи !!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
Педал на газта се счупи !!
колеги днес си тръгвам от работа и паля колата и какво ме прихвана да си извадя документите на колата от задния джоб не знам !! та като ги вадех и с десния крак натиснах бая рязко и силно педала на газта оборотомера съответно на прекъсвач и си теглих една .. понечих да тръгна и педала танцува !! като погледнах се държи на някво като жило ли е / казаха ми че не е жило/ ама не знам как да го опиша .. и филм докато се прибера !! та ако някой знае какво се сменя в този случай или какво да купя утре да го оправя, че в неделя ще се ходи до Боровец и да не се провали !! че едва се прибрах от Лозенец в Лагера !!
Благодаря предварително !!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&fg=20
това за газта се откъсна !! кое трябва да купя за да се премахне проблема [/url]
Благодаря предварително !!
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&fg=20
това за газта се откъсна !! кое трябва да купя за да се премахне проблема [/url]
- map13
- младши ентусиаст
-
Някой знае ли поне дали се сменя лесно ???
а и ако някой може да ми каже къде по близо мога да си го купя !! че до камор или дару ми е далечко в това положени е !!
а и ако някой може да ми каже къде по близо мога да си го купя !! че до камор или дару ми е далечко в това положени е !!
- map13
- младши ентусиаст
-
Така !! проблема е отстранен
купих целия педал 183лв викам си щв го сменям !! Отивам и не ми се вярва основата различна и педала му с педал не влиза !! звъня в Камор, че от там имаха наличен само и му викам че има разлики .. и той : Ми да трябваше и основа да си купиш !! Кипна ми ама си викам айде ще взимам !! Оказа се че няма !! При въпроса педала на дивана ли да си го монтирам !! Мълчание !! Та в крайна сметка преправих старата основа малко и влезе и закърпих положението докато ми пристигне основата от Дару !!
Та който сменя педала, задължително и основата !!

Та който сменя педала, задължително и основата !!
- map13
- младши ентусиаст
-
а бе минало вече !! иначе основа има ама с поръчка .. а на мен ми трябваше веднага !!
Може и да си въобразявам ... ама педала е по чувствителен от стария !
Може и да си въобразявам ... ама педала е по чувствителен от стария !
6 мнения
• Страница 1 от 1