Къде точно се намират свещите за подгряване е39 525tds
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Къде точно се намират свещите за подгряване е39 525tds
Някой би ли ми дал схема, защото мисля да си ги сменя сам?
Мерси предварително.
Мерси предварително.
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- klintan66
- старши ентусиаст
-
- Кара: E34TDS , CL 500, Е65
Колега , ако нямаш опит не се занимавай . Иначе имат букса в кутията с компютрите , в коша на двигателя. Имат номерация на буксата от 1 до 6. Мери се с уред .
- Съвет иди в сервиз . и ако са изгоряли 2-3 свещи смени и 6-те . всичко с труд макс 150 -160 лв
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
сваляш пасажерския филтър на климатика от долу е кутията на компютъра на колата 4 болта шестограм 5 са развиваш сваляш капака и мисля най в ляво се пада релето има доста дебел 4ервен кабел свързан към него и един бушон като пластинка стои свали го за дати е по лесно откачи буксата и след като я откачиш има 6 по дебели кабели и мисля 3 или4 по тънки с пробник закачен на плюс даваш по отделно на 6-те кабелчета и на колкото от тях не светне толкова изгорели свещи имаш но задължително откачи буксата
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Вариант #1: Диагностиката казва кои и колко са изгорели.
Вариант #2: Мултицета = твоя най-добър приятел, т.е. след демонтажа ги замерваш!
Вариант #3: След демонтажа ги връзваш на акумулатора и гледаш (може и на тъмно) дали ще светне!
Вариант #2: Мултицета = твоя най-добър приятел, т.е. след демонтажа ги замерваш!
Вариант #3: След демонтажа ги връзваш на акумулатора и гледаш (може и на тъмно) дали ще светне!

NetWar написа:Аз пък мисля че няма нищо сложно да си смениш подгряващите свещи . Аз си смених гарнитурите на плочката на ГНП-то без да съм го правил никога , само по инфо от форума и спестих едни 380 лв.А да дадеш 160 лв за смяна на подгряващи свещи си е обирджииство .
колегата има предвид че 160 е със свещите ще я закарам първо на диагностика и после ако са за смяна ще ги смена сам

свещи
Ако слагаш читави свещи 160лв няма да ти стигнат да платиш само 6-те свещи.klintan66 написа:Колега , ако нямаш опит не се занимавай . Иначе имат букса в кутията с компютрите , в коша на двигателя. Имат номерация на буксата от 1 до 6. Мери се с уред.Съвет:
Иди в сервиз, и ако са изгоряли 2-3 свещи, смени и 6-те. Всичко с труд макс 150 -160 лв
Re: свещи
mashina написа:Ако слагаш читави свещи 160лв нямаklintan66 написа:Колега , ако нямаш опит не се занимавай . Иначе имат букса в кутията с компютрите , в коша на двигателя. Имат номерация на буксата от 1 до 6. Мери се с уред .Съвет иди в сервиз . и ако са изгоряли 2-3 свещи смени и 6-те . всичко с труд макс 150 -160 лв
да ти стигнат да платиш само 6-те свещи.
в плевен може но в софия цените са доста по евтини заради голямата конкуренция
Re: свещи
Най вероятно и повече ментета. Затова, само оригинално.maniakabg написа:В Плевен може, но в София цените са доста по-евтини, заради голямата конкуренцияmashina написа:...klintan66 написа:...
- chegevara1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 525тдс 99; Е60 545 06
Re: Къде точно се намират свещите за подгряване е39 525tds
да не пускам нова тема искам да попитам понеже отдавна не сам се занимавал - подгревните свещи на топъл или на студен двигател се сменяха по лесно?
17 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2