Фарове е39 (Made in China) - Мнение/помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Фарове е39 (Made in China) - Мнение/помощ
Имате ли мнение от тези фарове
http://www.tuning-mania.net/component/p ... Itemid,26/
Знач аз си ги закупих но в сервиза мик казват че били мн накачествени, ксенона не пасвал, уплътненията не били добри и нещо не правели добър контакт. Не ми се ще да ги вращам поради не една причина. Някои занимавал ли се е с такива неща и може ли да ми даде съвет?
http://www.tuning-mania.net/component/p ... Itemid,26/
Знач аз си ги закупих но в сервиза мик казват че били мн накачествени, ксенона не пасвал, уплътненията не били добри и нещо не правели добър контакт. Не ми се ще да ги вращам поради не една причина. Някои занимавал ли се е с такива неща и може ли да ми даде съвет?
- RAFF
- младши ентусиаст
-
това са едни от най-грозните фарове според мен. въпрос на вкус.
сега на въпроса. слагал съм такива фарове, пасват и много добре, ксенон се монтира без проблем, вода и до ден днешен не е влизала във фаровете. не знам къде си си закарал колата, но ако не могат да ти ги сложат там закарай си колата другаде.
сега на въпроса. слагал съм такива фарове, пасват и много добре, ксенон се монтира без проблем, вода и до ден днешен не е влизала във фаровете. не знам къде си си закарал колата, но ако не могат да ти ги сложат там закарай си колата другаде.
- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Фаровете като за парите си са екстра, монтират се без никакъв проблем и светят много добре. Можеш да монтираш китайски ксенон, иригинален не става защото са за Х7 а не за ДС2 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега фаровета са читави ,слагай и не му мисли ,слагаш и ксенон и си отлитчник
П.П.много се радвам на сбирките като видя разбирачите с Хела как са им изпотени и кондензирали фаровете пълни с прах ,гледат моите и умуват как е възможно това

Нищо лично ,Просто бизнес !
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 530д
i4koo написа:Колега фаровета са читави ,слагай и не му мисли ,слагаш и ксенон и си отлитчникП.П.много се радвам на сбирките като видя разбирачите с Хела как са им изпотени и кондензирали фаровете пълни с прах ,гледат моите и умуват как е възможно това
![]()
![]()
Предполагам че това ти е единствената радост

- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
дам мани тая хелла !! китай му е мамата
!!
даже сега като се замисля що да не лепна едни китайки и да майна хелата !!
недей да говориш глупости колега !!
а по темата .. за парите си тези фарове си заслужават ... изглеждат добре

даже сега като се замисля що да не лепна едни китайки и да майна хелата !!
недей да говориш глупости колега !!
а по темата .. за парите си тези фарове си заслужават ... изглеждат добре
- blackrider
- младши ентусиаст
-
колега аз си купих точно такива фарове през ebay.com от Хонг Конг .Излезнаха ми много евтинко,но...... Като за начало ,паснаха добре, малко кофти напаснах крушките ама .....стана ,обаче .......
След една седмица започна да матира стъклото!!! Стана все едно е яко изпотено.Оказа се ,че е започнало да се топи ! Та радоста ми трая само седмица! С ксенон 8000к съм. Накрая си сложих оригиналните фарове,но с ново стъкло на Хела за 119лв /бройката ! Не ейнджъл айс!!! А преди фейса! Много съм доволен!
Прави му сметката на евтините работи
След една седмица започна да матира стъклото!!! Стана все едно е яко изпотено.Оказа се ,че е започнало да се топи ! Та радоста ми трая само седмица! С ксенон 8000к съм. Накрая си сложих оригиналните фарове,но с ново стъкло на Хела за 119лв /бройката ! Не ейнджъл айс!!! А преди фейса! Много съм доволен!
Прави му сметката на евтините работи

- Giorceto
- Дружба Тийм
-
- Кара: 535xD
Всичките китайски са еднакви, независимо дали са Лампс или Лумпс или каквото си избереш 

Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
Тези теми са за тЮнинга, а не за тук! Тук обсъждаме технически проблеми, а не вкусовете на потребителите към китайските стоки.
ПП. Освен това има една доста обширна тема по въпроса "Made in China" & "Made in Taiwan"...

ПП. Освен това има една доста обширна тема по въпроса "Made in China" & "Made in Taiwan"...
- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
Моите са Хела, нека да ги сравним с на някой колега китайските... на мен пък пич ми е любимо някой дето си е купил фарове от Илиенци със запотените и прашасали фарове да пише по форумите как Хела за нищо не ставали 

- monsterofcock
- кандидат ентусиаст
-
Моите са Хела, нека да ги сравним с на някой колега китайските... на мен пък пич ми е любимо някой дето си е купил фарове от Илиенци със запотените и прашасали фарове да пише по форумите как Хела за нищо не ставали 

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
24 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2