е39 лайстни

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

е39 лайстни

Мнение от С2312НХ » 09 Ное 2008, 21:58

Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на е39 и по точно на тдса...
първона1ално искам да попитам за лайстните в купето някои дали ги е правил кожени,щото съм решил да ги претапицирам всичките и искам да си изкажете мнението и акко има някои с такива лайстни да пусне снимки да придобия някаква представа...(м/у другото съм с черен кожен салон и какъв цвят би им отивало)
и второ искам да попитам дебитомера ремонт прави ли му се или направо нов се купува?
и трето отзат при потегляне се чува едно тупкане,идеии няккави дали имате от какво може да е...
искам и да ви попитам абс и асц защо светят постоянно?
БЛАГОДАРЯ НА ВСИчКИ ОТЗОВАЛАЛИ СЕ. :bchug:
Последна промяна С2312НХ на 09 Ное 2008, 23:29, променена общо 1 път

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: е39 лайстни

Мнение от novak58 » 09 Ное 2008, 22:04

и второ искам да попитам дебитомера ремонт прави ли му се или направо нов се купува?

чисто нов дебитомер е около 400лв. :shock:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 09 Ное 2008, 22:06

нещо което да се откроява, например тези лаисни тичат повече на черна кожа, вече не съм с тях и ги продавам ако имаш интерес 200 комплекта

Изображение
Последна промяна Ca_Ma на 09 Ное 2008, 22:17, променена общо 2 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 09 Ное 2008, 22:11

novak58 написа:и второ искам да попитам дебитомера ремонт прави ли му се или направо нов се купува?

чисто нов дебитомер е около 400лв. :shock:

дебитомера не се ремонтира от имахиджу си купуваш нов за 4 стотака

Потребител
Аватар

Мнение от С2312НХ » 09 Ное 2008, 22:15

Ca_Ma написа:нещо което да се откроява, например тези лаисни тичат повече на черна кожа, вече не съм с тях и ги продавам ако имаш интерес 200 комплекта

Изображение

не благодаря лайстни си имам достатачно...
въпросът ми беше друг...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 09 Ное 2008, 22:16

не се излагаи тогава да правиш циганиики, един черен пиано лак и заспиват

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 09 Ное 2008, 23:04

С2312НХ написа:Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на е39 и по точно на тдса...
първона1ално искам да попитам за лайстните в купето някои дали ги е правил кожени,щото съм решил да ги претапицирам всичките и искам да си изкажете мнението и акко има някои с такива лайстни да пусне снимки да придобия някаква представа...(м/у другото съм с черен кожен салон и какъв цвят би им отивало)
и трето отзат при потегляне се чува едно тупкане,идеии няккави дали имате от какво може да е...

Първо не пипай лайстните
Второ - дебитомер само нов, а защо питаш за дебитомер?
Трето - може да е от много неща, дай повече инфо

Потребител
Аватар

Мнение от С2312НХ » 09 Ное 2008, 23:20

Venkata написа:
С2312НХ написа:Здравейте колеги от скоро съм горд собственик на е39 и по точно на тдса...

Първо не пипай лайстните
Второ - дебитомер само нов, а защо питаш за дебитомер?
Трето - може да е от много неща, дай повече инфо

значи купих я с развален дебитомер...(колата ту еърви както си трябва ту като куц кон)
а за тупкането продавача ми каза че е бил някакъв тампон отзад на дифереенцияла...
тупка при потегляне на първа предавка и при сппиране...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW f10/3.0D

Мнение от Venkata » 09 Ное 2008, 23:48

Относно дебитомера ако си сигурен че е той сменявай, а моя съвет е да направиш първо една диагностика за да си сигурен.

А за тампоните за които са ти казали не съм сигурен но нищо не ти пречи да отидеш в най близкия сервиз и ще разбереш
:dunno:

ентусиаст
Аватар
Кара: F11 530xd

Мнение от badsharki » 10 Ное 2008, 8:13

Здравей колега и честито за новата придобивка, сега по въпросите:

За лайсните - аз лично не съм виждал кожени такива и незнам как седи, но мисля че ще е грозно. Мое мнение, ти си решаваш какво ти харесва, но предложението на Ca_Ma според мен е добро - сиво на черно върви добре.

За дебитомера - имам същите симптоми като твоите, и оня ден на диагностика ми казаха ламбда сонди са за смяна. Но все пак моята е бензин, така че най-добре диагностика да направиш.

За тропането - 100% тампони на диференциала.

Назад към E39