захабен кожен салон-проблем !
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
захабен кожен салон-проблем !
колеги предните седалки са мн. зян,чак ме е яд да ги гледам! някой от вас претапецирвал ли е някъде? и за кви пари? идеи?
- moni76
- ентусиаст
-
- Кара: e39 525dA
- Мечтае да кара: м6
Re: захабен кожен салон-проблем !
takshara написа:колеги предните седалки са мн. зян,чак ме е яд да ги гледам! някой от вас претапецирвал ли е някъде? и за кви пари? идеи?
колега, аз не бих рискувал да ми окипазят салона, ....пробвай с препарата на БМВ за кожа и чак тогава си слагай главата, но задължително искай да видиш направен салон преди да се доверяваш на който и да е тапицер

My BMW history:
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1
'91 E36
'97 E36
'00 E46
'01 E46
'99 E39
'03 E39
http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c&NR=1

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
20.40лв струва този за почистване, но аз като че ли не съм много доволен от него (може и в мен да е проблема).Има и още един за 47лв, който е за защита на кожата от UV и там разни глупости, но него още не съм го разпечатал и не знам колко е качествен
Ако кожата на колегата е захабена и протрита, никакъв препарат няма да помогне
Не знам, дали няма начин да се боядисва кожата.

Ако кожата на колегата е захабена и протрита, никакъв препарат няма да помогне

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
бе то може, ама никъде няма тоя цвят боя, поне аз не намерих преди половин година.mad_presley написа:Не знам, дали няма начин да се боядисва кожата.
колега ти говориш за препарати за поддържане на кожата ама моята има нужда от смяна или възстановяване!mad_presley написа:20.40лв струва този за почистване, но аз като че ли не съм много доволен от него (може и в мен да е проблема).Има и още един за 47лв, който е за защита на кожата от UV и там разни глупости, но него още не съм го разпечатал и не знам колко е качествен
Ако кожата на колегата е захабена и протрита, никакъв препарат няма да помогне![]()
еми бате направо си търси НОВ кожен салон, тоя го даваш "без" пари на некои и така ! а претапициране с нова естествена кожа ще е доста скъпо, така че няма смисал, търси съшия или подобен салон 2ра ръка, това е моят съвет!
а препарата на БМВ е уникален
тая пяна как пръска и прави красивото още по красиво =)
а препарата на БМВ е уникален

- Venkata
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW f10/3.0D
Колега аз преди около половин година претапицирах с кожа целия салон и стана много ама много добре, тъка че не му мисли много. Фирмата мисля че се казваше Авто Интериори в Гео Милев ама дали са още там 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
маречков написа: бе то може, ама никъде няма тоя цвят боя, поне аз не намерих преди половин година.
Хм, ами това как става, някой боядисвал ли е да покаже как е станала.Може и някакъв друг нюанс на бежовото да е, като се боядиса всичко ще си стане добре, но си зависи от цената де

А питах дали е естествена по принцип, не само за тази на @takshara

- signala
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
В Бургас цените за претапециране с изкуствена кожа,са около 6-700 лв.за целия салон.Лично съм се интересувал и имам познат който ги прави уникални но трябва да се оставят седалките за 1-2 седмици.А с естествена кожа е двойна цената!
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Ми едно с бял салон го пръснахме с шприцкит, още не се е оплакал човека, а и скоро го видях не е мръдналmad_presley написа:Може и някакъв друг нюанс на бежовото да е, като се боядиса всичко ще си стане добре, но си зависи от цената де![]()

Сега като се замислих, що не вземеш бяла, кафява и сива боя за обувки или кожа и да ги мешаш, доде не докараш точния цвят

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
маречков написа:Ми едно с бял салон го пръснахме с шприцкит, още не се е оплакал човека, а и скоро го видях не е мръднал![]()
![]()
, това не е решение обаче, по-добре се поразтърси се ще изкочи нещо
![]()

Ти се бъзикаш

16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2