Хидравлична помпа, хидравлика ???
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Хидравлична помпа, хидравлика ???
Ако хидравличната ми помпа "вие" и не я сменя скоро това може ли да даде преки отражения върху рейката?
Преди една седмица бях в дару по друга причина, но им казах да сменят казанчето на хидравликата с маркучите му! Е , сменили са ги и са доляли Декстрон 2. След смяната на казанчето, маркучите и течността "виенето" се чува по силно
???
Да сменя ли течността с Декстрон 3, както повечето колеги са направили ???
П.П. Нова хидр. помпа в Дару струва около 700 лв . Да я сменя ли с такава на старо или да си карам така докато не събера парички за нова което може и да не е толкова скоро???
Мерси предварително!
Преди една седмица бях в дару по друга причина, но им казах да сменят казанчето на хидравликата с маркучите му! Е , сменили са ги и са доляли Декстрон 2. След смяната на казанчето, маркучите и течността "виенето" се чува по силно

П.П. Нова хидр. помпа в Дару струва около 700 лв . Да я сменя ли с такава на старо или да си карам така докато не събера парички за нова което може и да не е толкова скоро???
Мерси предварително!
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Re: Хидравлична помпа, хидравлика ???
lakmus написа:Ако хидравличната ми помпа "вие" и не я сменя скоро това може ли да даде преки отражения върху рейката?
Преди една седмица бях в дару по друга причина, но им казах да сменят казанчето на хидравликата с маркучите му! Е , сменили са ги и са доляли Декстрон 2. След смяната на казанчето, маркучите и течността "виенето" се чува по силно???
Мерси предварително!
Рециклирай я помпата струва 120 лв ,сменят и цялата карантия и става като нова ,карам 2 год . с рецикле и нямам проблеми

колко ти взеха за маркучите и казанчето ?
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Такава е цената колега ,аз скоро сменях,за маркучите няма смисъл ,само казанчето е 80 лв в МкарNicco написа:я кажете верно цени за маркучите че и мойта сълзи от тамВари искат 200 лв за комплект казанче + 2-та маркуча

Нищо лично ,Просто бизнес !
- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
Nicco написа:я кажете верно цени за маркучите че и мойта сълзи от тамВари искат 200 лв за комплект казанче + 2-та маркуча
Колега такава е цената и на други места. Общо взето вървят горе долу едни и същи цени да не кажа същите. И аз днеска си поръчах маркучи.
59.90 единия
69 втория
- lakmus
- младши ентусиаст
-
shnitzera написа:lakmus написа:Ако хидравличната ми помпа "вие" и не я сменя скоро това може ли да даде преки отражения върху рейката?
Преди една седмица бях в дару по друга причина, но им казах да сменят казанчето на хидравликата с маркучите му! Е , сменили са ги и са доляли Декстрон 2. След смяната на казанчето, маркучите и течността "виенето" се чува по силно???
Мерси предварително!
Рециклирай я помпата струва 120 лв ,сменят и цялата карантия и става като нова ,карам 2 год . с рецикле и нямам проблеми![]()
колко ти взеха за маркучите и казанчето ?
Къде си рециклирал твоята ? Телефон, адрес, някакви координати да дадеш ???
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- lakmus
- младши ентусиаст
-
Мерси, направих процедурата с рециклирането/не където каза/ и съм изключително доволен... засега де...
Ако някой се интересува да се свърже с мен да му обясня къде се намира сервиза!
П.П. Освен рециклиране извършват монтаж и демонтаж на помпите!
Поздрави!
Ако някой се интересува да се свърже с мен да му обясня къде се намира сервиза!
П.П. Освен рециклиране извършват монтаж и демонтаж на помпите!
Поздрави!
- jordao75
- младши ентусиаст
-
- Кара: 520 i 97
- bochogogogo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: M6
А виенето на помпата само при завиване ли се чува или постоянно,щото при мен хърхори ролката(само тя може ли да се смени)или цялата помпа.
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Помпата се рециклира, но нова е 180 лева, даваш и пееш ! Откъде я изкопахте таз тема тя е от 2 години
- rangelover
- Потребител
-
- Кара: Е53 2003
- Детайли за колата: 3,0d; 218hp
Колеги, дайте идея. Хидравликата ми "изчезва" по време на движение. След изгасяне и палене отново всичко си е ок, но след известно време отново спира. Нямам сигнали по таблото, не се чуват никакви звуци при отказа. Просто волана ми се втвърдява и при въртене на място все едно съм с лада. това се случва 7дни след смяна на маслото с Dextron III на motul (преди това виеше, но след смяната спря)
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2