Помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
Помощ
много ми скочи разхода на 725 тдс автомат преди беше около 11-12 сега на 14-15 градско къде може да е проблема
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Пусни ръчната бе човек!
А сега сериозно, първото за което се сещам е да отидеш в някой сервиз и да го закачат на диагностика, да видиш дава ли някакви грешки. Друга вероятност е да не ти включва на всички скорости автоматика (примерно да стига до трета само), но това ще ти е направило впечатление си мисля и е малко вероятно, но... нали знаеш, щом го има в картите...
Успех!

А сега сериозно, първото за което се сещам е да отидеш в някой сервиз и да го закачат на диагностика, да видиш дава ли някакви грешки. Друга вероятност е да не ти включва на всички скорости автоматика (примерно да стига до трета само), но това ще ти е направило впечатление си мисля и е малко вероятно, но... нали знаеш, щом го има в картите...
Успех!
- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
При мен с 525тдс автоматик, лятото ми дава 10 градско, зимата скача до 11-12. (от някои вериги бензиностанции и 15 съм докарвал)
Да не е от застудялото време?
Да не е от застудялото време?
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
3 мнения
• Страница 1 от 1