Навигацията 16:9
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
Навигацията 16:9
Имам въпрос колеги някъде имаше тема ама не откривам
навигацията ми е 16:9 колата е 525D края на 2001г. на телевизия като съм няма никакъв звук ? 

DSC OFF - STEPTRONIC ON - KICK-DOWN!
- bobih
- младши ентусиаст
-
- Кара: F10
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Всъщност проблема ти идва от две места, системата за телевия и аудио системата, за по удобно ще го нарека. Превключи на PAL и за звука за всеки канал персонално превключвай между B/G и D/K.
Поздрави
Поздрави
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Я да Ви питам тука, тези които имате тази най-велика екстра за нашите коли:
Добре ли се приема телевизията? Независимо дали се движиш и къде точно се намираш кристална ли е картината като с Булсатком
Ей така информативно си питам, че това ми е голям мерак за колата направо изгарям
Поздрави
Добре ли се приема телевизията? Независимо дали се движиш и къде точно се намираш кристална ли е картината като с Булсатком

Ей така информативно си питам, че това ми е голям мерак за колата направо изгарям

Поздрави
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
b2 написа:Я да Ви питам тука, тези които имате тази най-велика екстра за нашите коли:
Добре ли се приема телевизията? Независимо дали се движиш и къде точно се намираш кристална ли е картината като с Булсатком![]()
Ей така информативно си питам, че това ми е голям мерак за колата направо изгарям![]()
Поздрави
Мда, и на мене ми е голям мерак, ама като си помисля колко пари отиват /ако нямаш де/ и колко нерви и време, ми се отщява всичко

П.С. Извинявам се за

Ами хваща се прилично но в никъв случай неможе да се сравнява с кабелна, и в движение има само звук, а картината се скрива поради мярка за безопасност ( това може да се прескочи но трябва да се бъзика нещо, някво кабелче се реже което подава инфо за скоростта на движение ,но НЕ СЪМ сигурен РЕЖЕ ли се или нещо друго !!!! ).
Иначе при спрял автомобил си се ловят всички ефирни които има и се гледа нормално.
Иначе при спрял автомобил си се ловят всички ефирни които има и се гледа нормално.
Да попитам нещо колеги, имам 16:9 на Alpine, купих я на страшна далавера, но без да погледна дали колата си има окабеляване и тунери за тая работа. Та като отидох при един майстор (всички в Русе обиколих в последствие) ми казаха че не можело и ала бала .. Сигорен съм че си има "чалъм" .. какво трябва да си купя и как да го направя
BMW forum си е BMW forum .. все някой знае
BMW forum си е BMW forum .. все някой знае

- toi_78
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525DА
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
toi_78 написа:незнам тук ли да питам но ми трябва тв тунер за 525д
някои може ли да помогне
НЕ не е тук мястото колега!
Гледай да не спамиш в темите на колегите си!
Съвет: пусни си тема в раздел "Купува". Успех!
11 мнения
• Страница 1 от 1