Смяна на волан
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Смяна на волан
Здравейте!
Питането ми е дали някой познава човек който да ми обърне волана на тази кола
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... x_mileage=
давам до 3000лв
Предполагам някой ще се учуди за десния волан, но аз вече 4та година карам с десен и нямам никакви проблеми
а на тази обява се разбрах с човека за 2500 да му я взимам което си е чиста оферта (според мен 6000лв
)
Но съм готов за сума до 3000 все пак да сменя волана ако има оферти пишете
Питането ми е дали някой познава човек който да ми обърне волана на тази кола
http://search.autotrader.co.uk/es-uk/ww ... x_mileage=
давам до 3000лв
Предполагам някой ще се учуди за десния волан, но аз вече 4та година карам с десен и нямам никакви проблеми
а на тази обява се разбрах с човека за 2500 да му я взимам което си е чиста оферта (според мен 6000лв

Но съм готов за сума до 3000 все пак да сменя волана ако има оферти пишете
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
Здравей, ти добре си ги сметнал, но тази кола май е акцизна, а това са още 5000лв. (доколкото знам). По добре провери колко коня е, че да не стане после 

- tahsinov
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше E34 /грухчо/
- Мечтае да кара: E34 M5
- DjFace
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 520i, Suzuki GSXR 750 (K7)
tahsinov написа:20-ска е,не е акцизна
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... geNumber=1
И тази е 20ска, ама е акцизна! Може би защото след фейса са по 170к.с 20ките
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Здравейте
Относно смяната на волана-ами склонен съм да го направя за сума до 3000 по-нагоре не бих поел инициятивата да го правя
Колата иначе си е 150 коня и трябва да е на ръба на акциза но не мисля че следва да се плати!
А относно защо трябва да се купи от англия - правя го защото съм живял там 7 години и наистина съм убеден в качеството на колите там
Прибрах се с фиат брава преди 2 години за постоянно и дори кола с марка като фиат за това време съм навъртял повече от 70 000км само със една смяна на акумулатор, и 7 на масло и филтри
От германия и италия не бих рискувал да купя
Колата иначе си е 150 коня и трябва да е на ръба на акциза но не мисля че следва да се плати!
А относно защо трябва да се купи от англия - правя го защото съм живял там 7 години и наистина съм убеден в качеството на колите там
Прибрах се с фиат брава преди 2 години за постоянно и дори кола с марка като фиат за това време съм навъртял повече от 70 000км само със една смяна на акумулатор, и 7 на масло и филтри
От германия и италия не бих рискувал да купя
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Каква е тази 520 2001 със 150к.с
А за обръщането на волана, трябва да знаеш, че нова рейка струва почти 3000лв, ако търсиш втора употреба със сигурност ще е предала богу дух, освен ако не е от кола карана в БГ.Рециклирането НЕ е решение
Та в този ред на мисли, мисля че тук се изчерпа лимита ти.Разбира се, решението си е твое, можеш и да си вземеш рейка втора ръка, но поне ще знаеш рисковете.
Сигурен съм, че поне 90% от хората с Е39 в БГ са рециклирали, купили са си нови или просто си карат и не им пука

А за обръщането на волана, трябва да знаеш, че нова рейка струва почти 3000лв, ако търсиш втора употреба със сигурност ще е предала богу дух, освен ако не е от кола карана в БГ.Рециклирането НЕ е решение

Та в този ред на мисли, мисля че тук се изчерпа лимита ти.Разбира се, решението си е твое, можеш и да си вземеш рейка втора ръка, но поне ще знаеш рисковете.
Сигурен съм, че поне 90% от хората с Е39 в БГ са рециклирали, купили са си нови или просто си карат и не им пука

- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Сигурен съм, че поне 90% от хората с Е39 в БГ са рециклирали, купили са си нови или просто си карат и не им пука. 

Нищо лично ,Просто бизнес !
10 мнения
• Страница 1 от 1