Жила за предни ел. стъкла
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Жила за предни ел. стъкла
Здравейте и от мен,
съжаляжам че пускам нова тема, от скоро имам 39-ка благодаря за информацията, която предоставяте много неща си оправих сам, но не откривам инфо дали може да се сменят само жилата на предните ел. стъкла. Тук в Добрич мнения много, но искам да попитам вас. Благодаря предварително.
съжаляжам че пускам нова тема, от скоро имам 39-ка благодаря за информацията, която предоставяте много неща си оправих сам, но не откривам инфо дали може да се сменят само жилата на предните ел. стъкла. Тук в Добрич мнения много, но искам да попитам вас. Благодаря предварително.
- Dozo
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 520i
За София веднага те пращам в Княжево, но за Добрич и региона понятие си нямам.
Всеки има значение,иначе никой няма значение.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
А като разглобиш вратата?
Защото и аз за Добрич
А Варна, близо ти е?
Защото и аз за Добрич

А Варна, близо ти е?
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Значи вратата сам я разглобил и така си карам, но нямам време да извадя механизмите. Та мисълта ми е, дали се сменят само жилата, или всичко е комплект с моторчето? Става въпрос за предните две врати. Ще съм много благодарен за малко инфо. 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- ICE
- Ледения
-
- Кара: Е60 535d
- Мечтае да кара: из Las Vegas!
НЕ, колегата по-горе не е прав!
Жилото е с моторчето за предните врати, и само жилото, отделно от моторчето за задните врати!!!
Жилото е с моторчето за предните врати, и само жилото, отделно от моторчето за задните врати!!!
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Мерси много ICE
, знам че ти си тук един от наи големите експерти по темата Е39, надявам се и за напред да помагаш. 

- ICE
- Ледения
-
Благодаря за добрите думи колега **Novobraneca.
Искам темите да са полезни и точни, дори когато се четат след време, затова реших да се включа, защото според мен колегата hellbull се е объркал.
1. Не искам да споря с колегата, но стува ми се, че той говори от негов личен опит (който вероятно черпи от знанията си за механизмите на задните врати)
2. Аз имам опит точно с предните врати. И понеже го остраних, ще споделя малко опит. Аз също така заложих на части 2-ра употреба,
но си закупих целия механизъм (жила + моторче), така го продават и в БМВ, от ww.ebay.de
Засега нямам проблем, да чукна на дърво.
Надявам се да съм бил полезен.
Успех!
Искам темите да са полезни и точни, дори когато се четат след време, затова реших да се включа, защото според мен колегата hellbull се е объркал.
1. Не искам да споря с колегата, но стува ми се, че той говори от негов личен опит (който вероятно черпи от знанията си за механизмите на задните врати)
hellbull написа:Сменят се само жилата. Моторчето е прикачено, но може да се махне.
Търси направо по моргите. Обаче да знаеш, че трудно ще намериш.
Аз за задната ми дясна врата, намерих чак в Пловдив.
2. Аз имам опит точно с предните врати. И понеже го остраних, ще споделя малко опит. Аз също така заложих на части 2-ра употреба,
но си закупих целия механизъм (жила + моторче), така го продават и в БМВ, от ww.ebay.de
Засега нямам проблем, да чукна на дърво.
Надявам се да съм бил полезен.
Успех!

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Благодаря за съветите, но аз все още нямам време да си ги сменя, карам с махнати кори на вратите. Днес ми остана малко време и разгледах по обстойно, мисля че не се свалят много лесно, мразя да ходя при "майстори", защото се правят на важни и не те бръснат много много така да се каже.
Мисълта ми беше, ако някой има инфо как се свалят механизмите, да пише благодаря предварително. 

- DANTE525tds
- кандидат ентусиаст
-
Колега тук в Русе една моргичка, там има няколко Е39-ки!
Но смятай за задна врата целя механизам ми излезе 150 кинта и това си е супер цена!
Но не се занимавай само с жило, сменяй цялото, няма да ти излезе по-евтино! И аз така мислех, ама .......
Но смятай за задна врата целя механизам ми излезе 150 кинта и това си е супер цена!
Но не се занимавай само с жило, сменяй цялото, няма да ти излезе по-евтино! И аз така мислех, ама .......
- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Благодаря за инфото, ако има някои повече информация как се свалят механизмите да даде своето мнение мн ще съм благодарен 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
Ами да разбирам че ти ги имаш тея механизми така ли? ако е така пиши номер да се свържем. Благодаря предварително
- ICE
- Ледения
-
19 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2