GPS: Карта на Турция за E39 - 2002 г.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
GPS: Карта на Турция за E39 - 2002 г.
Здравейте,
Скоро с група приятели ще заминаваме за Турция с кола (че самолетите този месец доста падат), и усилено търся карта, но нямам успех. Прегледах доста теми във форума, но не успях да намеря нещо, което да ми върши работа. Свалих Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe, диска тръгна без проблем на навигацията на колата на приятеля с която ще ходим, но пък в него липсва Турция.
Друг проблем, е че не знам дали устойството за дискове на GPS-а е CD или DVD.
Ще съм ви много благодарен, ако някой даде линк към подобна карта, или поне насока за да мога сам да си я открия.
Благодаря предварително.
Поздрави.
Скоро с група приятели ще заминаваме за Турция с кола (че самолетите този месец доста падат), и усилено търся карта, но нямам успех. Прегледах доста теми във форума, но не успях да намеря нещо, което да ми върши работа. Свалих Navteq VDO 2008_2 Eastern Europe, диска тръгна без проблем на навигацията на колата на приятеля с която ще ходим, но пък в него липсва Турция.
Друг проблем, е че не знам дали устойството за дискове на GPS-а е CD или DVD.
Ще съм ви много благодарен, ако някой даде линк към подобна карта, или поне насока за да мога сам да си я открия.
Благодаря предварително.
Поздрави.
- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Аз досега БМВ карта на Турция не съм видял. Препоръчвам ти iGO 2008 за PPC. Намира се в нета без проблем и има най-подробната карта на Турция и Истанбул която съм виждал. Последният ъпдейт който имам е от 12.09.2008 година.
Благодаря за отговора. Имам iGO8 с карта на Турция, но забелязах, че дори малко да се развали времето губи GPS сигнал (да не говорим ако се намираш в сграда), а след като сложихме диска с картата на България в колата, ГПС-а веднага ни локализира, въпреки че бяхме в гараж (не знам колко по-качествен е приемника, но явно е в пъти). Та от тази гледна точка търся, отделно когато използвам ГПС на покета направо му се изсмуква батерията, но явно ще разчитаме на него и на хартиената карта - все едно дядо ми само с ГПС се е оправял
.
Благодаря още веднъж.
Лека вечер.

Благодаря още веднъж.
Лека вечер.
- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
С IGO8 и последен ъпдейт на картата, няма да имаш никакви проблеми. Изпробвано преди 20 дена до мармарис и обратно
. Закара ме точно пред хотела. Така, че разчитай на покета и се не бой. Пък и в Турция си имат табели на всеки километър, трудно ще се объркаш.

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
А така, браво, да си изкарате хубаво
. Ако имаш въпроси за пътя до там питай, с радост ще помогна, поне всичко ми е прясно, ама на лично, че да не го обръщаме на седянка тука 

- lowlevel
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
Е, нормално е GPS приемника на автомобила да е топ
Работи много добре с отразени сигнали и т.н., и е нормално вграденият и повечето от налични на пазара Bluetooth приемници да са по слаби. Практиката ми е показала че от този тип, най-добри като работа са GPS-ите на Holux, успяват да направят триангулацията дори и 2-3 метра вътре в стаята, и след прекъсване на сигнала ако си минал под мост, тунел - най-бързо се оправят и подават координати на навигацията. Особено е полезно ако 20 метра след тунел има 2-3 близки разклонения и навигацията изгубила сигнал се чуди какво да направи
Поздрави и весела разходка

Поздрави и весела разходка

7 мнения
• Страница 1 от 1