ОТКРАДНАТ Facelift - награда 500лв
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
ОТКРАДНАТ Facelift - награда 500лв
Колеги сношти са ми откраднали фаровете .Единият е много индивидуално одраскан става вапрос за левия шофиорски фар между двата ринга е надран(няма как да се полира мног още си личи) в горната част.Ако някои попадне или види фара нека се обади на 0897515161 награда 500лв .не ми трабват фаровете трябва ми изваршителя.Нека ги спрем .
xxx
Става вапрос за пловдив район тракия .чупили за задното стакло от там са отворили само капака на колата .и нататак се сещате .Аз се занимавам с коли бая ще потарся нои се самнявам че ще ги продадат тук в пловдив
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Сори колега ,това е чесно срещано явление за жалост
нямаше ли аларма като са счупили стъклото или .....

Нищо лично ,Просто бизнес !
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Колега напълно съпричастен съм с тебе, защото тази сутрин осъмнах без огледала
Живея близо до СИМЕОН и съм почти убеден, че ще си ги намеря там! И ще си ги позная, защото едното беше като изтекло в единия краи/така изглежда/.
П.П. Огледалата са от сините/мисля че немогат да изтекат /
Дано да успееш колега защото съм им набрал много на такива ПОМИЯРИ!

Живея близо до СИМЕОН и съм почти убеден, че ще си ги намеря там! И ще си ги позная, защото едното беше като изтекло в единия краи/така изглежда/.
П.П. Огледалата са от сините/мисля че немогат да изтекат /

Дано да успееш колега защото съм им набрал много на такива ПОМИЯРИ!

- hrpopov217
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е60 530i 04, G30 540i
Колега и аз съм съпричастен със случилото се.Но нямат ли маркировка тези фарове?Ако имат напиши номера.Щото все пак като видиш някой да ти предлага маркирани фарове е логично да мислиш, че са свалени от кола карана в BG.
nqmat
за сажаление нямат маркировка защото ги купувах чисто нови от хелла магазина .но левият е много далбоко надран точно мевду двата ринга отгоре е едно петно от надиране 3 см на 3 см и е бая далбоко и да се полира винаги ще си личи ама малумниците не са го видяли в тамното .100 % сам сигурен че които и да го види ще му направи впечатление . Благодаря на отзовалите се
- popai
- младши ентусиаст
-
- Кара: e63 3.0 i, Х1 е84 35 i
- Мечтае да кара: м5
наистина трябва да спрем да купуваме крадени неща, но как да знаем от къде идва стоката... направиш си с кеф колата, и някой ти я осере, ако видя нещо свиркам..
Последна промяна popai на 16 Сеп 2008, 1:05, променена общо 1 път
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
hrpopov217 написа:Колега и аз съм съпричастен със случилото се.Но нямат ли маркировка тези фарове?Ако имат напиши номера.Щото все пак като видиш някой да ти предлага маркирани фарове е логично да мислиш, че са свалени от кола карана в BG.
Маркировката пада точно с едно полиране, за съжаление

- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
popai написа:наистина трябва да спрем да купуваме крадени неща, ......
Това е решението. Мисля, че в случая някой лайнар си ги е поръчал, да му изсъхне к..., резервоара!

Колега успех в намирането на фаровете.
xxx
И аз сам на мнение че някои ги е порачал защото са зели М скоростния лост и фаровете можеше и М волана да земат .Иначе полицията доиде и вика кво да зимаме отпечатъци те сигурно са били с ракавици .и малумните куки не зеха отпечатаци аи кажи ми кво е тва .Ако ги намерим ще се обадим .Аз им викам ако ги намеря тея няма да ги има повече оная се смеи и вика внимаваи накрая да не те осадят за бой и се смеи.луда работа
36 мнения
• Страница 1 от 3 • 1, 2, 3