Owner's manual за телефона в колата?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- Кара: 17' 540 I
- Мечтае да кара: Безаварийно
Owner's manual за телефона в колата?
Здравейте колеги!
Много ще съм благодарен ако някой ми даде линк, от който да си сваля упътване за телефона в колата на английски, че вече се побърках с тоз тел. Нещо не мога да му разбера функциите и това е. Нито мога да изтривам номера от СИМ картата, нито мога да си избера кои телефони да ми бъдат в началото та лесно да ги избирам от волана, а не да превъртам целия фонбук, не мога да изтрия СМС-те, абе много неща не мога. Имам книжка на немски, ама като не отбирам
Телефонът е с кабел и се води MOTOROLA, но не се види ни модел ни нищо. ТУК го намерих като част. Ако някой може да помогне-бира, ракия, водка, каквото му душа поиска. Търсих къде ли не, ама йок. 
Много ще съм благодарен ако някой ми даде линк, от който да си сваля упътване за телефона в колата на английски, че вече се побърках с тоз тел. Нещо не мога да му разбера функциите и това е. Нито мога да изтривам номера от СИМ картата, нито мога да си избера кои телефони да ми бъдат в началото та лесно да ги избирам от волана, а не да превъртам целия фонбук, не мога да изтрия СМС-те, абе много неща не мога. Имам книжка на немски, ама като не отбирам

- badsharki
- ентусиаст
-
- Кара: F11 530xd
Ето ти линк: http://forum.bmw5.co.uk/viewtopic.php?f=11&t=21018
Виж това упътване: E39 Radio, OBC MID Manual. Нищо, че пише за радиото, има и за телефона вътре.
Виж това упътване: E39 Radio, OBC MID Manual. Нищо, че пише за радиото, има и за телефона вътре.
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- ivo1bg
- FC BAYERN
-
CheGevera, благодаря ти и на теб, но и този модел е друг. Имам чувството, че имам най-голямото дърво за телефон в колата и това ме дразни най-много. Мъката продължава.
P.S. Единственото, което успях да открия е, че се води в БМВ като номер SA629. Но това не е номера и в MOTOROLA.

P.S. Единственото, което успях да открия е, че се води в БМВ като номер SA629. Но това не е номера и в MOTOROLA.
5 мнения
• Страница 1 от 1