Корите на вратите при смяна на салона

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Аватар
Кара: 525dА-2003

Корите на вратите при смяна на салона

Мнение от mashina » 07 Сеп 2008, 21:55

Колеги, ще си сменям салона плюс корите на вратите и въпроса ми е дали има проблем за ербеците на предните врати при смяната на корите или само махаш и слагаш? Ако някой е правил тази смяна да сподели дали има нещо сложно при демонтажа и монтажа. Мерси.

ентусиаст
Аватар
Кара: е70 sd

Мнение от asasin18 » 07 Сеп 2008, 22:20

само махаш слагаш и отиваш да ти изчистат грешката от махането ;)

Аватар

Re: Корите на вратите при смяна на салона

Мнение от mashina » 08 Сеп 2008, 23:36

Ок.А моя салон е с подгряване от пред без ел.,а новият е с подгрев плюс ел на седалките.ще е проблем ли че новият има ел?

ентусиаст
Аватар
Кара: 96-8' 523ti

Мнение от bmw_n00b » 09 Сеп 2008, 0:34

Трябва да осигуриш жици за ток през бушоните в жабката и естествено забравяш мемори-функцията. Също има разлика в мощността на подгряването между фейслифта и предифейслифта - 120W и 80W, така че изясни си от каква кола са седалките да не ти се запали дупарата :mhihi:

П.П. Тва със жиците си е бая работа ако ще го правиш както трябва, та по случая идея за побългаряване (или просто за първо време) - с подходящ източник на ток настройваш седалките, дърпаш жиците и си имаш memory for life или поне до следващата процедура :mhihi:

А честито салон м/у другото. Надявам се предните да са поне комфорт. Ако не се лъжа настоящите ти са такива. Ако ги смениш за нормални, па макар и кожени, може да съжаляваш . Поне за мен в крайна сметка излиза, че най-важното нещо в една кола са седалките. Друга идея - може да понаправиш снимки и да поопишеш процедурата така на български да я има за поколенията 8) УСПЕХ!!!!
Последна промяна bmw_n00b на 09 Сеп 2008, 7:47, променена общо 1 път

Аватар

Мнение от mashina » 09 Сеп 2008, 1:19

Колега,ти направо ме отчая,моят салон е комфорт а този дето мисля да го взимам е бежав кожен,утре ще знам дали е от фейс лифт или не.Мерси все пак

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 09 Сеп 2008, 12:33

нали се сещаш че и на предните кори на вратите има копчета за седалките , не само по седалките ;)

Аватар

Мнение от mashina » 09 Сеп 2008, 12:46

Не бях чувал че на корите на вратите има копчета за седалките.Колко го харчиш твоя салон?Ако на предните седалки има подгрев как да ги позная,в смисъл отдоло трябва да има някаква букса кадето да влизат кабели?И как става демонтажа и монтажа?Мерси

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 09 Сеп 2008, 13:06

Вече ще знаеш, копчета на корите нямат обикновените салони които не са ЕЛ като твоя и моя, а как може да познаеш дали има подгрев на предните седалки не знам, за моите гарантирам че имам защото салона върви и със самите копчета за подгрев, доло буксата съвпадна перфектно, цената на моя салон ти написах на ЛС.
А монтажа и демонжата.. зависи какъв салон вземеш
някои си мислят че като вземат само седалките и корите, имат целия салон :mhihi:
А аз предлагам От тавана до Пода така че си е занимавка, всички кори жабки колани панели плуфони подлакатници и т.н. и т.н.
ето ти ЕЛ седалки ;)
Изображение
Изображение

Аватар

Мнение от mashina » 12 Сеп 2008, 0:11

Продължаваме с въпросите.Стените покрай барчето,кората под волана,вратата на жабката,кожата покрай ръчната и тази покрай скоростният лост как се сменят?

Назад към E39