Как се пуска сензора за дъжд
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Re: най-после си купих желания 525тдс но имам един въпрос
Сензорът за дъжд регулира автоматично, в интервалната степен, честотата на включване на чистачките според интензивността на валежа.
Сензорът е разположен в стойката на вътрешното огледало. Той е изграден от много инфрачервени светодиоди и един централно разположен фотодиод. Изпратената от светодиодите светлина се отразява от предното стъкло и попада върху фотосензора. Колкото повече водни капки се намират върху стъклото, толкова по-малко светлина приема сензорът. Тази информация се предава нататък на управлаващата електроника, която напасва съответно честотата на включване на чистачките.
Дано само въпроси от такъв тип да задаваш, че това : TDS: ми звучи някак страшно.
Сензорът е разположен в стойката на вътрешното огледало. Той е изграден от много инфрачервени светодиоди и един централно разположен фотодиод. Изпратената от светодиодите светлина се отразява от предното стъкло и попада върху фотосензора. Колкото повече водни капки се намират върху стъклото, толкова по-малко светлина приема сензорът. Тази информация се предава нататък на управлаващата електроника, която напасва съответно честотата на включване на чистачките.
Дано само въпроси от такъв тип да задаваш, че това : TDS: ми звучи някак страшно.

- EnthusiasT
- кандидат ентусиаст
-
- Детайли за колата: E36 Touring M50
просто слагаш лоста на 1ва степен и о6те с пусканато би трябвало да направят едно минаване и според това колко вода се излива зависи дали ще има пауза след това или не
Alfa 75 Turbo -- Е36 Touring M50B30++ -- E36 Coupe M50 -- Rover Tomcat 216 coupe
4 мнения
• Страница 1 от 1