Купих си бмв520и
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Купих си бмв520и
здр на всички значи купих си горе споменато бмв обаче май се оказа
голям боклук
значи вапроса ми е?
каде е Бургас има сервиз за за да я огледат и ако ми изнася да я оправят ако й има нещо
голям боклук
значи вапроса ми е?
каде е Бургас има сервиз за за да я огледат и ако ми изнася да я оправят ако й има нещо

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
- sajonara
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530 M54B30
Тропчо написа:ми начи как на 2-ра дига 120-130км пък на пета на 120 умира
(тоес давам гас пък нищо)
не се ли изхвърли малко с тази втора 130км/ч.

ako кажеш на 4-та колко вдига и ако си върви нормално на нея може би имаш некъв проблем в скоростна кутия който надали ще е толкова скъп другия вариант е да буксува съединител ама тогава щеше и на 2-ра да го прави така 4е по-скоро някой компетентен колег от форума който е близо до тебе да погледне ще е по-добре успех и не се притееснявай тва са здрави коли
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
Дай по-подробно, колега. Тук има доста хора с опит, но ни един с кристална топка за гадаене.
Например като умира на 120, оборотите продължават ли да се качват като натискаш газта ? Аз не се сещам за проблем в електрониката, който може да накара колата да върви добре на всички предавки без пета, но виж приплъзващ съединител може да доведе до нещо подобно.
Например като умира на 120, оборотите продължават ли да се качват като натискаш газта ? Аз не се сещам за проблем в електрониката, който може да накара колата да върви добре на всички предавки без пета, но виж приплъзващ съединител може да доведе до нещо подобно.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
ако няма хубаво ускорение и на около 120 умира, може и датчик на коляновия вал да е, може и бензинова помпа да е (сменихте ли бензиновия филтър) НАЙ-ДОБРЕ отидете във официален сервиз да и направят диагностика (30-40 кинта) и да кажат какво и има пък после се обади и ще търсим части и майстори
sajonara написа:Тропчо написа:ми начи как на 2-ра дига 120-130км пък на пета на 120 умира
не се ли изхвърли малко с тази втора 130км/ч.. Пробвай на 140км/ч на 4-та и после 5-та и виж дали ускорява.
колегата не вярва 140 не може щот оборотмера показва малко над 7000RPM и се включва защитата
значи каде в Бургас или около бургас има бмв сервиз за да я прегледат щот тоя двигател много ме притеснява
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
Тропчо написа:sajonara написа:Тропчо написа:ми начи как на 2-ра дига 120-130км пък на пета на 120 умира
не се ли изхвърли малко с тази втора 130км/ч.. Пробвай на 140км/ч на 4-та и после 5-та и виж дали ускорява.
колегата не вярва 140 не може щот оборотмера показва малко над 7000RPM и се включва защитата
значи каде в Бургас или около бургас има бмв сервиз за да я прегледат щот тоя двигател много ме притеснява
Да де баш съединител е

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Иди в Бова Кар в Бургас и искай пълна диагностика на колата, ама пълна, да ти проверят и съединител и скоростна кутия.Струва 63лв във Варна Карс, едва ли ще има разлика в другите оторизирани сервизи
И тези неща се правят преди да се купи колата.60лв са смешни пари, които могат да ти спестят много главоболия в последствие.
А ти не я ли тества тази кола, преди да я купиш

И тези неща се правят преди да се купи колата.60лв са смешни пари, които могат да ти спестят много главоболия в последствие.
А ти не я ли тества тази кола, преди да я купиш

20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2