Странен, но голям проблем

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: БМВ 535д-06г;

Странен, но голям проблем

Мнение от KARAIVANOV » 24 Авг 2008, 23:30

Колеги,проблема ми е следния(525тдс),колата си пали студена,топла-малко завъртам,но не това е проблема,иначе си дърпа добре,обаче като изключа от скорост и колата е в движение започва адски много да вибрира като подам гас се оправя и като върна гаста някои път се оправя,някои път пак продължава да тресе докато не я включа на скорост,оборотите като е на място не мърдат.И колата ми върви даже повече от преди,голямо(чуствително) ускорение има от преди да се появи този проблем,та ходих в сервиз Даскалов и там ми казаха че ми е заминал помповия елемент(незнам кои е и къде на помпата се намира)и не разпределял горивото по тръбите до дюзите и се получавало пренасиштане на нафта и се давела колата затова тресе.Можете ли да ми помогнете,ако ви интересува нещо по-конкретно за проблема ще обесня.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Ca_Ma » 24 Авг 2008, 23:37

и на един приятел с тдс същата работа, проблема е от плочката на нафтовата помпа към 1300 лв колега,а нова помпа е към 1500 там някъде, та така , особено на някои сфетофар като спре и се усеща вибрацията, и като подаде малко газ се оправя, но щом още не ти гасне в движение няма страшно

Назад към E39