Ужасно свирене около 1500 до 2500 оборота !! Помощ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Ужасно свирене около 1500 до 2500 оборота !! Помощ
Колеги, имам ужасно свирене от двигателя от известно време на сам и започвам страшно много да се дразня на това. Смениха ми ролките не е от това, а преди да стане постоянно беше само като пусна педала на газта и тогава се чуваше, а вече е постоянно ! Щом сам от 1500 до 2500 оборота. Помогнете. Мерси предварително ! 

Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
- shnitzera
- ентусиаст
-
- Кара: Е60 525d
- Мечтае да кара: това ,което кара
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525 ТДС
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Братле, ролките се чуват и на тихи обороти, ако е от тях. Смени сервиза и отиди някъде дето разбират, щото ако е от турбото... може да ти стопи двигателя, ако засмуче масло. Няма гасене докато не изгори тия 6-7 л. масло и това става на максимални обороти. Прави си сметка кво ше ти остане след това. По-добрата вероятност е да се заблуждаваш, че е от мотора и да имаш вибрации някъде по окачването или по гърнета, катализатори, тръби и т.н. Установи от къде точно идва. Щом преди е виело само като пуснеш газта е много вероятно да е от ауспуха някъде. И дано да е! Успех!
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
bmw_n00b написа:Братле, ролките се чуват и на тихи обороти, ако е от тях. Смени сервиза и отиди някъде дето разбират, щото ако е от турбото... може да ти стопи двигателя, ако засмуче масло. Няма гасене докато не изгори тия 6-7 л. масло и това става на максимални обороти. Прави си сметка кво ше ти остане след това. По-добрата вероятност е да се заблуждаваш, че е от мотора и да имаш вибрации някъде по окачването или по гърнета, катализатори, тръби и т.н. Установи от къде точно идва. Щом преди е виело само като пуснеш газта е много вероятно да е от ауспуха някъде. И дано да е! Успех!
Приятел как така няма да може да загасиш двигателя ако засмуче масло турбината я ми обясни че ми стана интересно.
А по темата само ще кажа кога надува турбината в кои обороти се слуша най добре ? ? ?

- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
- Tipche
- кандидат ентусиаст
-
Ca_Ma написа:много лесно, не си ли гледал Х5 дизел как се форсира сам колко душа има и няма гасене, а отзад стават едни чеерни облаци
Колега сега кат се замислих на ТДС-а просто няма как да стане така.Поне на мен не ми се случи това а ако на някои колега с ТДС му се е случило нека да сподели.
Колеги ходих в реал турбо и момчето ми каза че турбото няма нищо общо днес смених някакъв амортесиор на оптегача и свиренето се намали на половина, а въпросът ми е дали е възможно и да е от самият оптегач ? А турбината няма нищо общо, защото свиренето е на малките обороти само ! 

Абе кой кво ще да казва "ПЕРКАТА" си е перка !
10 мнения
• Страница 1 от 1