Грешка на бордовия компютър на немски - решен!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
Грешка на бордовия компютър на немски - решен!
Здравейте, от известно време ми се появява следната грешка на бордовия компютър, но е на немски и не успях да намеря превод никъде, ако някой може нека помага .Тъй като и пикселите на таблото не са всички,не съм сигурен ,че третата буква е n ,грешката е Kennzeichnl. prufen . Благодаря предварително
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
- lakmus
- младши ентусиаст
-
- Кара: комерсиални БМВ-та...
Доколкото съм чувал, колкото не е сериозно толкова е и времеотнемащо, защото трябвало да се сваля номера и пак за пломба в КАТ. /Така съм чувал. Дано да не е така!/
Успех!
Успех!
- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
Така е, поне при мен 

Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
lakmus написа:Доколкото съм чувал, колкото не е сериозно толкова е и времеотнемащо, защото трябвало да се сваля номера и пак за пломба в КАТ. /Така съм чувал. Дано да не е така!/
Успех!
Така и тия в кат се правят, вече са стигнали до 20 лв да искат за да ти сложат ебати езедниците
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
Re: Грешка на бордовия компютър на немски - решен!
theOnly написа:Здравейте, от известно време ми се появява следната грешка на бордовия компютър, но е на немски и не успях да намеря превод никъде, ако някой може нека помага .Тъй като и пикселите на таблото не са всички,не съм сигурен ,че третата буква е n ,грешката е Kennzeichnl. prufen . Благодаря предварително
Само за информация:
Kennzeichnl е Kennzeichenlampe:
Kennzeichen - регистрационен номер
Lampe - мисля, че е ясно

9 мнения
• Страница 1 от 1