Търся ляв фар, ангелски очи- оригинал- помогнете

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Потребител
Аватар

Търся ляв фар, ангелски очи- оригинал- помогнете

Мнение от ek6an_men » 11 Авг 2008, 22:19

Здравейте колеги, случи ми се, малка неприатност. Един "добър колега " ме удари, за късмет- леко. Но се оказа голям проблем, след удара ми се счупи левия фар. И сега , голямо ходене по мъките. Не мога да намеря. Фаровете са от модела "ангелски очи"- и няма никъде. Има чисто нов, от магазина-Камор, Дару.- но цената там, направо ме-застреля 900лв. Търся нещо, ако има разбира се- втора ръка. Помогнете, моля ви. Благодаря ,предварително. Моето, бебче БМВ 525 тдс, в момента е с едно око. Помогнете !!! :help:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 11 Авг 2008, 22:26

425лв от http://super-bg.com/manufacturers.php?manufacturerid=4

Ако пак са много, трябва да си търсиш втора употреба ;)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BIKA_73 » 11 Авг 2008, 22:47

Колега,сещам се на едно место 2-ра употреба във Бургас,но не знам със сигурност ,какъв беше-ляв или десен.Утре ще проверя и вечерта ще ти пиша! Пък ,ако те устройва,ще почерпиш по бира :bchug: !Майтапя се естествено! :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от ek6an_men » 11 Авг 2008, 22:55

mad_presley написа:425лв от http://super-bg.com/manufacturers.php?manufacturerid=4

Мерси много, но това 425 лв. , за единия ли става въпрос. И ако е така ,добре, но дали ще може да се вземе само един фар ????

Потребител
Аватар

Мнение от ek6an_men » 11 Авг 2008, 22:57

BIKA_73 написа:Колега,сещам се на едно место 2-ра употреба във Бургас,но не знам със сигурност ,какъв беше-ляв или десен.Утре ще проверя и вечерта ще ти пиша! Пък ,ако те устройва,ще почерпиш по бира :bchug: !Майтапя се естествено! :mhihi:
Черпилката, не е проблем. Направо съм луднал. Утре ще чакам - инфо. Дано да е хубава новината. Мерси много.

Потребител
Аватар

Мнение от ek6an_men » 11 Авг 2008, 23:01

ek6an_men написа:
mad_presley написа:425лв от http://super-bg.com/manufacturers.php?manufacturerid=4

Мерси много, но това 425 лв. , за единия ли става въпрос. И ако е така ,добре, но дали ще може да се вземе само един фар ????
Колега мисля че за един фар, няма да е тази оферта. Мерси много за идеята и помуща.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 M5

Мнение от mad_presley » 11 Авг 2008, 23:20

ek6an_men написа:Колега мисля че за един фар, няма да е тази оферта. Мерси много за идеята и помуща.

Такава си е офертата, проверено е ;)
Ако не стане работата с @BIKA_73, се свържи с @bmw520m5, той ще ти уреди един фар ;)

Все пак е по-добре, ако стане с такъв втора употреба, защото в противен случай ще има разлика м/у новия и стария фар.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BIKA_73 » 11 Авг 2008, 23:22

ek6an_men написа:
BIKA_73 написа:Колега,сещам се на едно место 2-ра употреба във Бургас,но не знам със сигурност ,какъв беше-ляв или десен.Утре ще проверя и вечерта ще ти пиша! Пък ,ако те устройва,ще почерпиш по бира :bchug: !Майтапя се естествено! :mhihi:
Черпилката, не е проблем. Направо съм луднал. Утре ще чакам - инфо. Дано да е хубава новината. Мерси много.
Със каквото мога,ще помогна! Няма проблеми!

Потребител
Аватар

Мнение от ek6an_men » 11 Авг 2008, 23:31

BIKA_73 написа:
ek6an_men написа:
Със каквото мога,ще помогна! Няма проблеми!
Мерси, чакам с нетърпение резултата. Ще черпим. Чакам с нетърпение моето бебче , да прогледне. До утре.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BIKA_73 » 11 Авг 2008, 23:59

Дано имаш късмет!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BIKA_73 » 12 Авг 2008, 15:26

Братле,както ти обещах вчера,ходих до този мой познат и има точно ляв ангелски очи фар,но без ксенон! Цената му е 200 лв. Ако те устройва пиши,ще свършим работа! :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от ek6an_men » 12 Авг 2008, 20:17

BIKA_73 написа:Братле,както ти обещах вчера,ходих до този мой познат и има точно ляв ангелски очи фар,но без ксенон! Цената му е 200 лв. Ако те устройва пиши,ще свършим работа! :yes:
Здрасти , в какъв смисъл без ксенон?????? Фара е здрав и щял ???? Не мога да разбера - как без ксенон????? Моят фар има ксенон , но е счупен, ще стане ли ????? Или пак ще трябва да търся нещо?????? Чакам отговор !!!!! Мерси много. Чакам!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BIKA_73 » 12 Авг 2008, 20:29

ek6an_men написа:
BIKA_73 написа:Братле,както ти обещах вчера,ходих до този мой познат и има точно ляв ангелски очи фар,но без ксенон! Цената му е 200 лв. Ако те устройва пиши,ще свършим работа! :yes:
Здрасти , в какъв смисъл без ксенон?????? Фара е здрав и щял ???? Не мога да разбера - как без ксенон????? Моят фар има ксенон , но е счупен, ще стане ли ????? Или пак ще трябва да търся нещо?????? Чакам отговор !!!!! Мерси много. Чакам!!
Говорих токущо със него и каза ,че по външен вид са едни и същи само имало разлика във захващането на ксеноновата крушка ! Вече незнам дали няма начин да се приспособи! Яд ме е че не са 2 бр. фаровете,че да ги сложа на мойта красавица! :mhihi:

Назад към E39