Затъмняване стъклата на Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Затъмняване стъклата на Е39
Здравеите колеги, може ли някой да ми каже как да си затъмня стъклата на колата. Къде продават фолио и колко струва?и няма ли да имам проблеми с КАТ след това? Благодаря предварително.
- POL_Starshi
- Матрицата на SuPeR_FLY
-
- Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
- Мечтае да кара: и да е жив и здрав!
От къде си батка? 

<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
А кви проблеми ше имаш мене задните станични и задното са ми затъмнени по кои ше ти каже нещо
А ако не си лепил досега по добре го закараи маистор да ти ги залепи,има доста теми по този въпрос провери с търсачката,а фолио се продава в почти секи магазин за авто аксеслари
А ако не си лепил досега по добре го закараи маистор да ти ги залепи,има доста теми по този въпрос провери с търсачката,а фолио се продава в почти секи магазин за авто аксеслари

- b2
- старши ентусиаст
-
- Кара: F15 X5; F10 M5 Stage 2
bmwmania написа:Мда, и мойте са затъмнени на 80% и немам никви грижи с КАТ, а даже и така минах през каналите когато сменях номератаСлагай и не се чуди
И на предните?
Dark Side of the Force is а pathway to many abilities some considered to be unnatural.
- map13
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 525d вагон
а бе на предните не е позволено !! моята кола когато я купих бяха затъмнени и отпред но малко да кажем 30% ... минах кат .. и чак след година и половина един ашлак в 12 вечерта ми викаше че щял да ми спира колата от движение ... / пара искаше / и щото видя че няма да ме стресне с това след 15мин ми върна документите !!
Re: ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СТЪКЛАТА НА Е39
Моите ги правих тук и е без грешка.
http://auto-folio.com/bg/contacts.php
http://auto-folio.com/bg/contacts.php
Re: ЗАТЪМНЯВАНЕ НА СТЪКЛАТА НА Е39
mashina написа:четирите врати и задното стъкло 240лв.
Тва с обикновено или американско фолио?
Нека сме толерантни един към друг на пътя, независимо кой какъв автомобил кара!
20 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2