дайте съвет!?!
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
дайте съвет!?!
Преди няколко дни си купих нови стопове за колицата ми с бял мигач, а фаровете ми са си оригиналните с оранжев мигач. Иска ми се да ги направя и тях с бял мигач и незнам дали да си взема след facelift-a или да си намеря същите преди фейса само че с бели мигачи пък и искам и да имат рингове!!!
Надявам се за компетенти мнения как и къде да отида да свърша работа!

Надявам се за компетенти мнения как и къде да отида да свърша работа!
- Бай Митьо
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Сувалка
До колкото разбрах искаш да си купиш стъклата с белия мигач и да си сложиж рингове! - това за мен е тъпотия, вземи си фейслифт дори и тайвански и ще си преправиш габаритите, ще е по-добре от това с рингове преди фейса!
Ако искаш само стъклата, незнам в БГ къде можеж да ги купиш т.е. знам де ама не знам колко пари са, но в ebay ги има, скоро ги гледах.
Тези рингове върху фаровете преди фейса просто седят мнг гадно през деня, а и въобще, просто седи селско!
Още един път казвам, това е мое лично мнение, не искам да обвързвам никой с това!
Ако искаш само стъклата, незнам в БГ къде можеж да ги купиш т.е. знам де ама не знам колко пари са, но в ebay ги има, скоро ги гледах.
Тези рингове върху фаровете преди фейса просто седят мнг гадно през деня, а и въобще, просто седи селско!
Още един път казвам, това е мое лично мнение, не искам да обвързвам никой с това!
Не е важно да блъскаш във фитнеса, важно е как и с какво!
3 мнения
• Страница 1 от 1