Преходник за фарове фейс?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- asasin18
- ентусиаст
-
- Кара: е70 sd
Преходник за фарове фейс?
Някой има ли идея дали само от дару/камор може да се купи?
Необходим ли е за тайвански фарове?
Колко струва?
мерси предварително
Необходим ли е за тайвански фарове?
Колко струва?
мерси предварително
- Vader
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: пак BMW
- Детайли за колата: E39 525TDS
hellbull написа:а за оригиналните хелла без тези преходници фаровете ще светят ли. в смисъл тези преходници не трябват ли за ринговете или се бъркам.
Има ги в D&N на цена 80лв четирите
Ако колата ти е преди фейса, а искаш да сложиш фарове след фейса/Angel Eyes/ 100% ще ти трябват преходните кабеляци. Колегата mad_presley е доста запознат с проблема, ако искаш се обърни към него

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
1.Не ти препоръчвам да си купуваш китайски, тайвански и други те му там ментаци (реплики както е модерно да се казва
)
2.Ако си вземеш Hella, ще ти трябват преходни букси за габаритите и за мигачите, има ги в D&N на цена 80лв.
Аз имах късмета да намеря 3 от преходниците в една морга за 15лв и сега ми свиди да дам 80лв за комплекта, след като ми трябва един единствен преходник.Кофти ситуация, ама още си търся само един за мигача

2.Ако си вземеш Hella, ще ти трябват преходни букси за габаритите и за мигачите, има ги в D&N на цена 80лв.

Аз имах късмета да намеря 3 от преходниците в една морга за 15лв и сега ми свиди да дам 80лв за комплекта, след като ми трябва един единствен преходник.Кофти ситуация, ама още си търся само един за мигача

6 мнения
• Страница 1 от 1