Отново без странични огледала - Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Re: Отново без странични огледала - Е39
ivan_krilov написа:Наскоро (сряда) и аз се присъединих към отбора на ограбените, та ми е интересно колегите, които са търсили само стъкла, да споделят къде и за колко пари се намират. Имат ли нещо общо тези от Интеркар с оригиналните, т.е. мъртва зона и подгрев? Иначе е действано много 'културно'Всички щипки и букси са здрави, все едно от специалист са свалени!
П.С. Доколкото разбирам, ако се вземат от кола с обратна дирекция, става да им се разменят местата и да се вижда нормално. Прав ли съм?
Колега цените са най-различни! Аз лично си взех огледало от Косер, дано не се счита за реклама, огледалото беше 30лв има чертичката отделяща частта за мъртвата зона, и е даже леко синкаво за да не заслепява нощно време! Има си и работещ нагревател! Не знам колко ще издържи но дано не го пипат повече.
Заради крадливите боклуци съм на път да си намразя колата и да я продам, явно в "хубавата" ни държава трябва да се карат жигули и москвичи, а може и волга да си купя..... Да не видят бял ден боклуците

Аз предлагам да се събереме 4-5 човека и да правиме засади, ще оставиме 2-3 БМВ-та в някой крадлив и лошо осветен квартал и ще чакаме.
Аз карам Ауди и до са не са ми сваляли огледала и да чукна на дърво не са ми пипали нищо по колата, но скоро трябва да ми докарат е39-ката и съм се наплашил яко.
Аз карам Ауди и до са не са ми сваляли огледала и да чукна на дърво не са ми пипали нищо по колата, но скоро трябва да ми докарат е39-ката и съм се наплашил яко.
- ivaylo_shack
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 520i E39
Аз съм ЗАААААА
Добро предложение

Добро предложение

Освен, че ще се почешеме, може и да разбереме от къде идват поръчките и как става работата с поръчките и как набелязват колата и колко време отнема всичко това.
Полицията като не си върши работата, ще я вършиме ние ощетените.
Полицията като не си върши работата, ще я вършиме ние ощетените.
Варианта е лепене със силикон При опит за кражба се чупят и каското ги покрива
- vanko_terziev
- кандидат ентусиаст
-
Добре,на мен ми е много интересно следното.Какво ги правят тези стъкла после? За нови не могат да ги продават! По моргите (във Варна) не открих само стъкла,а цели огледала продават! В началото си мислех,че моите са ги откраднали някакви лекета,но като чета мненията тук и си мисля,че направо са организирани акции.Вие как мислите?
BMW Team Varna
- Веселин|Василев
- М3 Пристрастен
-
- Кара: E38 735i
Аз мисля като колеги по горе. Засада, разпити и после бой, бой и пак бой! Аз така бих направил!! Трябва да заприличат като тоя едноокия на аватарами, по форма и по брой на очите! 

Живота е прекалено кратък за лоша музика, грозни жени, бавни коли и проблемни връзки!!!
Колеги и аз на 23 с/у 24 вечерта се простих с огледалата на е39-ката и така като гледам мненията на др. из цяла България стават подобни инфекции, така че пазете си колите, за да не правите физиономии, като мене на др. сутрин като се качите в колите си 

Аз предлагам не само тях да биеме, ами като разбереме къде отива стоката, да ходиме и там да има бой и там с една количка и бол всеки ще си намери огледалата и липсващите му предмети, пък даже и резервни ще му вземем.
И без друго, че плащаме каско по 500-600 лева, гражданска за не знам какъв си ..., данъци и простотии и ще трябва да даваме по още 500-600 лева на година и за паркинги, който може да не са на 10-20 метра от нас, ами на по-голямо разстояние, освен това тая кола не я взимаме само да я крием на паркингите и да ни е страх да не ни я откраднат.
Предлагам който има желание да казва и сега след празниците да се събираме нощем и да причакваме.
И без друго, че плащаме каско по 500-600 лева, гражданска за не знам какъв си ..., данъци и простотии и ще трябва да даваме по още 500-600 лева на година и за паркинги, който може да не са на 10-20 метра от нас, ами на по-голямо разстояние, освен това тая кола не я взимаме само да я крием на паркингите и да ни е страх да не ни я откраднат.
Предлагам който има желание да казва и сега след празниците да се събираме нощем и да причакваме.
- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Аз скоро разбрах, че огледалата от Е39 стават и за тройчиците Е46 (със сигурност) и евентуално Е36, та започва да ми се изяснява големия интерес.
Това с лепенето е добре, щом застрахователя плаща счупеното, но въпроса е какво ще правим цял месец и повече, докато минат огледи, др глупости и накрая докато си видим парите...
Това с лепенето е добре, щом застрахователя плаща счупеното, но въпроса е какво ще правим цял месец и повече, докато минат огледи, др глупости и накрая докато си видим парите...
- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
JL написа:Аз скоро разбрах, че огледалата от Е39 стават и за тройчиците Е46....
Така е - напълно съвместими са. Затова си спукайте едното огледало и си карайте безгрижно - аз така направих и вече година и половина не са ми ги пипнали.
Si non confectus, non reficiat.
- Bmw325is
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е500
- Мечтае да кара: SLR
до къде се стигна ,хората да си повреждат нарочно нещата за да не им ги откраднат
Къде е тая полиция ?

- JL
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
Zagy написа:JL написа:Аз скоро разбрах, че огледалата от Е39 стават и за тройчиците Е46....
Така е - напълно съвместими са. Затова си спукайте едното огледало и си карайте безгрижно - аз така направих и вече година и половина не са ми ги пипнали.
И спукано ми го свалиха, даже маркирано и спукано

Май копелетата си имат адресите на колите и периодично си ги обикалят... Като ти свалят счупените, после пък може и здрави да си сложиш.
Какво ще стане, ако си маркираме огледалата с номера на колата или тел. номер? Така ако се опитат да ни пробутат чужди стъкла, поне ще знаем какво да правим

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Чувал съм, че застрахователя като ти маркира колата може да бутнеш някой лев на момчето с маркировъчната машинка да маркира и огледалата, но не съм опитвал...
Si non confectus, non reficiat.
- veliki1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е46 330 CI
- Мечтае да кара: Х5
колеги дайте да ги маркираме някак си че да неможе да бъде заличено и който види някъде такава маркировка да сигнализира но всички да бъдат маркирани по един и същи начин
Всичко хубаво започва с "Б" Бира... БМВ... Брюнетка...