Защо карам Е39?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

Защо карам Е39

1. Щото ме кефи
186
42%
2. Щото мога да си го позволя.
40
9%
3. Щото не мога да си позволя да карам Е60, F10....
71
16%
4. Щото е истинско BMW.
103
23%
5. И аз незнам що......
42
10%

Общо гласове : 442
кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!

Re: Защо карам Е39?

Мнение от СТАЛИН » 04 Май 2012, 10:04

защото няма друго такова удоволствие
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от СТАЛИН » 04 Май 2012, 10:05

неуписуемо е... качи се покарай и ти....и тогава ще ме разбереш!!!!!
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от СТАЛИН » 04 Май 2012, 10:06

СТАЛИН написа:неуписуемо е... качи се покарай и ти....и тогава ще ме разбереш!!!!!

а и още неам ЛЕВ за Ф10 :)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
Мечтае да кара: TVR SAGARIS

Мнение от G.D » 04 Май 2012, 23:13

аз гласувъх за първото и последното ,детцка мечта ама като го купих си казах последното :mrgreen: ти мани! че си купихме две в къщата ,ако си бях осиновил дете щеше да ми е по лесно. Трябва да сменям части за повече от 1000 паунда 2300 лева горе долу косата ми побеля !
живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.

Потребител
Аватар
Кара: E39 530D
Мечтае да кара: F10

Мнение от Mannoroth » 07 Май 2012, 19:45

При мен купуването на Е39 не беше случайност - аз търсех нея специално - не исках нито 3-ка, защото ми е малка, нито 7-ца, защото и поддръжката е по-скъпа, а и е по-тежка, та 5-цата ми беше идеалния вариант.
Избрах Е39, защото Е60 не ми харесва като дизайн (освен може би с М-пакет), но някакси не ми беше по джоба, иначе ако можех директно на Ф10 щях да прескоча.

Щастлив съм, че попаднах на здрава кола и като изключим дребни проблеми с електрониката, всичко останало е тип-топ - според мен M57D30 е един от най-здравите двигатели и ще може още мнооого да ме вози, а и е доста икономичен - 8-9 градско, 5.6-6 извънградско, common rail-че :) 525 тдс макар и по-малък двигател харчи повече...

Вида е толко агресивен...просто това е колата за мен - и отвън, и отвътре!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: bmw e39m57б30 е36 кабрио м52б28
Мечтае да кара: TVR SAGARIS

Мнение от G.D » 07 Май 2012, 23:08

При мен купуването на Е39 не беше случайност - аз търсех нея специално - не исках нито 3-ка, защото ми е малка, нито 7-ца, защото и поддръжката е по-скъпа, а и е по-тежка, та 5-цата ми беше идеалния вариант.
Избрах Е39, защото Е60 не ми харесва като дизайн (освен може би с М-пакет), но някакси не ми беше по джоба, иначе ако можех директно на Ф10 щях да прескоча.

Щастлив съм, че попаднах на здрава кола и като изключим дребни проблеми с електрониката, всичко останало е тип-топ - според мен M57D30 е един от най-здравите двигатели и ще може още мнооого да ме вози, а и е доста икономичен - 8-9 градско, 5.6-6 извънградско, common rail-че :) 525 тдс макар и по-малък двигател харчи повече...

пич и аз карам същото по същите причини ама моито се троши постоянно инжектори ,маховници,турбини ,мъркучи ,радиатори,електроника ........всичко харесвъм в нея амаааа!..въпрос на късмет майче ? все пак ти пожелавъм да не ти се случват тея работи които се случват на мене :|
живей бавно,умирай бързо,бъди красив труп.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от СТАЛИН » 08 Май 2012, 15:52

G.D написа:

пич и аз карам същото по същите причини ама моито се троши постоянно инжектори ,маховници,турбини ,мъркучи ,радиатори,електроника ........всичко харесвъм в нея амаааа!..въпрос на късмет майче ? все пак ти пожелавъм да не ти се случват тея работи които се случват на мене :|

няма гаранция при нашите нови 10 и отгоре годишни коли. за е39 мога да кажа че е чудесен автомобил лошото е че един от собствениците задължително прави маховик, турбо и дюзи! Но като цяло този модел е перфектен и все пак някой преди нас ги е експлоатирал цели 10 години преди нещо по-сериозно да се появи. а новите чикии се прецакват на по 30- 40к за бмв нямам наблюдения но някак си започнаха да правят по-новите автомобили с кофти материали
Изображение

Предишна

Назад към E39