Открадната - СА 3232 КН

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

с две лица
Аватар
Кара: на задно предаване

Re: Открадната - СА 3232 КН

Мнение от Vlados » 03 Юни 2010, 20:03

Много ми е интересно откъде ги вадите тези данни, че на БулИнс или на Армеец не взимали коли? Това могат да го кажат (напишат) само хора, които са далече от реалността. Както и че не били аматьори... ами точно обратното е - аматьори са. Никой уважаващ себе си автокрадец няма да вземе толкова стара кола и то застрахована в БулИнс. Аматьорите не им пука къде е застрахована, на тях им трябва точно такава и я взимат. Разчитат на това, че никой не ги познава и колата не минава през няколко ръце, както и не се обявява за откуп, поради което те остават в сянка. "Техниката" за тези модели е без пари и всеки хулиган може да я вземе ако пожелае. Освен това тези коли са по-голям проблем за застрахователите, защото те имат силни контакти в средите на истинските автокрадци, но не познават много такива, които взимат каквото им падне от по-старите коли. За това при тях е по-трудно да намерят такава кола, отколкото някоя 60-ка или Х.
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Е34 TDSA

Мнение от RECI » 03 Юни 2010, 21:06

успех с каското колега . Иначе ще се оглеждаме по софия
От тиня , минерална вода НЕ става ;)

Потребител
Аватар

Re: СА 3232 КН

Мнение от cucurko » 03 Юни 2010, 21:08

Wpb19 написа:
Bexim написа:
Аз за това съм в Армеец. Даваш си парите, но поне знаеш, че никой нама да ти пипне колата.

Съветвам те да преосмислиш мнението си. Не бъдете като мен коне с капаци, че коли не се пипат. НЯМА такова нещо, като недосегаема застрахователна компания. Проблемите с кражбите в Армеец са много по-сериозни от това, че просто се крадат коли им. Мафиотската структура явно е почнала да закъсва и хората трудно или изобщо не си получават парите от тях. Не си го смуча от пръстите това. Аз, като човек без никакви връзки за няколко седмици от познати разбрах за няколко случая(аз съм един от тях) случая в Армеец и Бул Инс и то не само на по-старо поколение автомобили.

Дружба Тийм
Аватар
Кара: 535xD

Мнение от Giorceto » 03 Юни 2010, 22:22

Малко темата се отклони. Ако някой има инфо ще съм много благодаден да звънне.
Не виждам смиъсл да коментираме повече....
Докъдето и да си стигнал, продължавай напред...
Почивки в Турция Почивка в Алания| Почивка в Дидим| Доставка от Англия|

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е70’40d; е60’530d

Мнение от sparky01 » 03 Юни 2010, 22:35

Аз за това съм в Армеец. Даваш си парите, но поне знаеш, че никой нама да ти пипне колата.

Това пък точно е абсолютна глупост.Където и да си застраховал колата си,това не означава, че никой няма да я пипне.Ще ти дам един пример: 2008-ма година на колегата gregorian му откраднаха Mercedes-Benz E55 AMG в София,мисля че беше в Хиподрума.Колата беше с пълно каско в Армеец,доколкото знам са му звънели за откуп ама и той им казал че на крадци пари не дава и от тогава от колата ни кост,ни вест.След много ама много разправии със застрахователите са я изплатили почти напълно.

П.П. сори за :OT:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: колко да кара
Мечтае да кара: Е34-540
Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е

Мнение от BMWPower » 04 Юни 2010, 0:14

titto написа:
BMWPower написа:Не виждам какво ви пречат апашите ,това им е работата ,от това разбират и това вършат ,виновни са тея кадето ги карат да го вършат и набелязват желаната кола .........
:banghead:

fenixsz написа:Много е просто.
Ако няма апаши, няма да има поръчители и обратно. Не мога да проумея, че размишляваш по този начин... Досег с "контингента"...?
:yes:

Колеги аз ви казвам каква е реалността ,апашите не са виновни работа като работа ако няма хора които да поръчват колите те се пренасочват към други дейности ,ловки хора са -приспособими :yes:

Колкото и да си блъскаш главата няма да ме разбереш ,не гледай филми по кабеларката и да си мислеш че и в живота е така :yes:

От мене стига толкоз спам че и без това си казахме твърде много ,желая успех на колегата дано да я намери или да му я платят макар че първото е малко вероятно и моля без злъчни изкавания срещу автокрадците и те са хора просто това им е работата :yes:
<<<DRIVE BMW ONLY>>>

младши ентусиаст
Аватар
Кара: м50б20

Мнение от Deadgame » 04 Юни 2010, 0:26

успех колега дано я намериш :!:

дере дънки сред голи мадами
Аватар

Мнение от Mamouk » 04 Юни 2010, 0:39

BMWPower написа:
titto написа:
BMWPower написа:От мене стига толкоз спам че и без това си казахме твърде много ,желая успех на колегата дано да я намери или да му я платят макар че първото е малко вероятно и моля без злъчни изкавания срещу автокрадците и те са хора просто това им е работата :yes:

Точно така, това си е една много уважавана професия :lalala: Стават сутрин- отиват гепат 1-2 коли, па си тръгнат. После като се поиздигнат- станат сутрин, гепат един- два апартамента( ма не техниката, ами целите апартаменти- все пак това си е работа като работа), па си легнат доволни. После като станат шефове- вземат да ги гръмнат, ма рисковете на професията са все пак това :)

Сори, ама да кажеш, че това е работа като работа, при положение, че травмираш собствениците по такъв начин... заеби тая работа.
Legends may sleep...but they never die!
Плюй си на гъза и се пързаляй!

Потребител
Аватар
Кара: BMW E39 525 TDS '97

Мнение от az_mi6oka » 04 Юни 2010, 1:00

Цял ден карам по София и България и се оглеждам здраво по Е 39 ките ако мерна нещо веднага звънкам,само да не я пръснат на части,че тогава лошо.но по някои индивидуали пак може да се познае.И аз съм си изпатил доста от тия джамбази и искрено ти съчувствам,но дано се хване един такъв та да си го изкараме всичките...
az_mi6oka TDS 525

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от dedektiv_p » 04 Юни 2010, 1:05

Съжалявам за случилото се! Дано се намери и аз се оглеждам от днес из района... а тия дето ни пипат колите няма да прокопсат ама ще е добре бързо да си получат заслуженото!
Аз не карам бързо, просто летя ниско...

и аз незнам
Аватар
Кара: E36 325i

Мнение от BMWALPINA » 04 Юни 2010, 1:56

Mamouk написа:
BMWPower написа:
titto написа:
BMWPower написа:От мене стига толкоз спам че и без това си казахме твърде много ,желая успех на колегата дано да я намери или да му я платят макар че първото е малко вероятно и моля без злъчни изкавания срещу автокрадците и те са хора просто това им е работата :yes:

Точно така, това си е една много уважавана професия :lalala: Стават сутрин- отиват гепат 1-2 коли, па си тръгнат. После като се поиздигнат- станат сутрин, гепат един- два апартамента( ма не техниката, ами целите апартаменти- все пак това си е работа като работа), па си легнат доволни. После като станат шефове- вземат да ги гръмнат, ма рисковете на професията са все пак това :)

Сори, ама да кажеш, че това е работа като работа, при положение, че травмираш собствениците по такъв начин... заеби тая работа.

В jobs-a не си ли виждал обяви за работа "Търсим джамбаз - почасова заетост, процент от реализирания оборот"? :mhihi: Дано не се случва да ти крадат кола, колега, тогава надали ще кажеш работа като работа...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46-330i

Мнение от viper_dg » 04 Юни 2010, 8:49

в Пловдив в кичука ако е обикновенна работа тук ако го вида да ми пипа колата дирекно съм го гръмнал,а после ни вест ни кост от джамбаза не от мойта кола :bang:
\oOO)_(||||) (||||)_(OOo/
\_o___\\______//___o_/

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F20 116d / F01 750i xDrive
Мечтае да кара: Колело

Мнение от Sivako » 04 Юни 2010, 11:21

Кофти ситуация :( много изгладняха хората и нали се сещаш че вече не им пука дали е застрахована или не,
на откупите им мина времето, сега ги крадат за части а ако е по нова направо я изнасят :bang: а за стикера и лепенката на бронята не ми се вярва да ги оставят,
И аз заглеждам е39ките дано да я видиме някъде непокътната но кой е луд да я кара :kuku:
А и мисля че и ако ти я върнат няма да ти хареса гледката че не се знае какво е ставало вътре :ranting:
Само се моли да си вземеш парите от застрахователите :yes:
Изображение

Матрицата на SuPeR_FLY
Аватар
Кара: E30-327,E36-330i,Е53-4.4i,E70-4.8i
Мечтае да кара: и да е жив и здрав!

Мнение от POL_Starshi » 04 Юни 2010, 11:43

Ако не са поискали кинти досега, колата е заминала навън! С такъв салон е лудост да я въртят тука или да я продадат на части. Има вариант и ако им трябва точно такъв автомобил, който да заеме мястото на някоя тоталка и да се ползва нейния салон или този да се боядиса!
<Правила за поведение във форума на "BMW Club Bulgaria"!>
Най-важното правило е: НИКОГА НЕ ПУБЛИКУВАЙ В ИНТЕРНЕТ ФОРУМА НЕЩО, КОЕТО НЕ БИ ПОСМЯЛ ДА КАЖЕШ В ОЧИТЕ НА СЪОТВЕТНИЯ ЧОВЕК!

Потребител
Аватар
Кара: BMW 730d
Мечтае да кара: незнам засега 730d
Детайли за колата: Яка

Мнение от bobi_7609 » 04 Юни 2010, 12:16

Брат имах сащия проблем.Първо обиколи квартала много добре.Има голям шанс да е оставена някаде в близост.Ако ги добараш обади се.Дружба ли.??/ Олееее и аз сам от Др.

ПредишнаСледваща

Назад към E39