До 7-8000 лв - читава петица?

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Re: До 7-8000 лв - читава петица?

Мнение от bili1 » 22 Дек 2009, 14:39

Aми съветвам колегата да си я вземе от Германия, защото повечето коли в България са внос от Германия и Италия СПОРЕД МЕНЕ по хубавия избор е Германия може джантите да са поизгнили от лугата, но за сметка на това немеца си подрържа колата навартат много километри,но ги карат по хубави пътища и им слагат хубави масла не като нашите като цяло подържат си баварците докато съм чувал много хора и майстори се уплакват от колите внесени от Италия незнам какво правят тия италиянци на ралита ли ходят с тия коли всичките или поне повечето с издухани двигатели имал съм 2-3 случая мой познати с внесени коли от италия чукат клапани горят масло като танкове запушени генераци тропат чукат,ако е пък дизел пуши отзаде черен дим си е...ло майката докато до сега не съм чул някой да се оплаче от вноса от Германия не,че няма да имат проблем някой но поне няма да са фрапирашти това си е мое мнение! :yes: :yes: :yes:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Re: До 7-8000 лв - читава петица?

Мнение от dbanchev » 23 Дек 2009, 16:24

Аз съм имал 2 коли от Италия (даже 1та още я карам Голф3) и с 2те сериозни ядове не съм имал, има и читави италянки и разбити германки както и обратно :) . Гледане му е майката преди да се купува тва е, няма формула за цени внос от еди къде... или тем подобни- обстойно гледане и пазарлък естествено и не малка доза късмет също!

Предишна

Назад към E39