ВЪПРОС ЗА ВИСКОТО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
кажи къде работиш ве баро нали си голям бияч...изтрих го да за да не би някой друг гурлив маняк като теб да оскверни името на фирмата ми...аз от никой не съм се скрил за разлика от теб...айде кажи къде работиш още днеска ще дойда да се запознаем лично мутро..ей сега ще ядеш сапа вече чесно ти казвам кажи само къде бачкаш пък знае ли човек повечето хора ги познавам там може и да си потеглиш към Съединение
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Ще предамanzak написа:i4koo написа:А ти тапънар ,си промени профила ,ако иаш проблем пиши на лични ,че ще ми писне и ще дойда да ти набия една голяма конфета в гъза от кригеята и ще я запаля,и ще станя цялото у каралайна ,капиш`DaRkMaN написа:батенце старая се да съм културен но ще ми лапнеш мадото накрая усещаш ли
ичко ей шматка усешташ ли как почваш да дразниш и ако се чувстваш много силен да направим една малка срещичка да се разберем а 1в1 аа и много поздрави на малката елизабет

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
- anzak
- старши ентусиаст
-
ичко хайде де нали си голям играч от село Съединение дай да си напрайм една среща да се разберем като мъже
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Колега ,кога успя да ми прочетеш всичките ми постове ,че и за малката видялanzak написа:не бе гамстер аз и ти само 1 на 1 ми тамън и аз ще те видя кой си...

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
ми ко не е ли фън са
Подфорумът се заформя с водеща тематика за части от инструменти, сапове, чепове с главното участие на леките маняци - батките от бс

Подфорумът се заформя с водеща тематика за части от инструменти, сапове, чепове с главното участие на леките маняци - батките от бс

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Не мога разбера, що някои колеги почват дразгите и после не са уж те виновните, както и да е насрахме още една тема.
ПП: Както казах няма недосегаеми, успокойте топката вие двамцата И4ко и САП-фира, щото всичко си е за ваша сметка от тук нататък
ПП: Както казах няма недосегаеми, успокойте топката вие двамцата И4ко и САП-фира, щото всичко си е за ваша сметка от тук нататък

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070