ВЪПРОС ЗА ВИСКОТО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
- CheGevara
- Weißwurst-Fresser
-
- Кара: F40
WALL и blacksapphire , пак почвате да се обичате и моля ви гледайте да не си свалите гащите пред всички !!!
- zlobicar
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 e70 3.0d,е46 318i
- pazokolarov
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320dA 525xd
За съжаление липсата на добрия и ползотворен дух се настани и в този подфорум
. Вместо да си ги мерите .... чия ще излезе по-къса
, седнете и пийте по няколко бири
, обсъдете някоя и друга по-интересна тема
и излезте от детската градина.
Май след втората страница в тзи тема всичко останало е за триене

Май след втората страница в тзи тема всичко останало е за триене

- blacksapphire
- ентусиаст
-
Аман от вдетинени чичита
Чичо Вальо ако не се намеси не може. Мен никой не ми пречи в тоя подфорум, но някакви комплекси ли избиват една групичка - не знам. Гледайте си кефа и се радвайте на лятото
Темата е за вискосъединител, който и аз по стечение на обстоятелствата сменях миналата седмица, аз си давам мнението ако мога да помогна затова как е било при мен и как е протекла смяната и какви са били симптомите. И скачат тука сульо и пульо с извинение едва ли не да ми обяснят как не било така или иначе, при положение че няма как да са ми по-пресни впечатленията. И вече следват редовните 3-4 страници любовни обяснения на комплексирания чичко от Добрич и те така всеки път
Човек като си няма акъл му се налива с бой, явно малко са ви ритали кофите, че още не вдявате както трябва
През втория ауспух с клапата на тройката ми е за вашите квалификации и псевдозаплахи

Темата е за вискосъединител, който и аз по стечение на обстоятелствата сменях миналата седмица, аз си давам мнението ако мога да помогна затова как е било при мен и как е протекла смяната и какви са били симптомите. И скачат тука сульо и пульо с извинение едва ли не да ми обяснят как не било така или иначе, при положение че няма как да са ми по-пресни впечатленията. И вече следват редовните 3-4 страници любовни обяснения на комплексирания чичко от Добрич и те така всеки път

Човек като си няма акъл му се налива с бой, явно малко са ви ритали кофите, че още не вдявате както трябва

През втория ауспух с клапата на тройката ми е за вашите квалификации и псевдозаплахи

- blacksapphire
- ентусиаст
-
А нали си знаеш като сънуваш, че сереш навътре за кво иде реч ( в контекста на лаЙнмотива ти) Събуди се, e*ът те 

- **Novobraneca
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 525 tds ЧЕРНАТА ПИЧЕЛОВКА
- Детайли за колата: С чио чипс :D
Мии на колегата дето е дръжка (САП) на инструмент му споменах за кво иде реч, но продължава с дразгите и аз се чудя защо
, сякаш трябва да отидем на пистата в Пловдив да погостуваме на тамошните колеги(а)
Колегите от Бургас, Добрич, София, Варна са навити ми се струва 

ШЕСТАКА СИ Е ШЕСТАК
[OO==[|][|]==OO] 
Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070

Продавам E39 523I на части viewtopic.php?f=15&t=206351&p=2266070#p2266070
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
А ти тапънар ,си промени профила ,ако иаш проблем пиши на лични ,че ще ми писне и ще дойда да ти набия една голяма конфета в гъза от кригеята и ще я запаля,и ще станя цялото у каралайна ,капиш`DaRkMaN написа:батенце старая се да съм културен но ще ми лапнеш мадото накрая усещаш ли

Нищо лично ,Просто бизнес !
- i4koo
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520 M52
- Мечтае да кара: M5
Аааа изтрил си набързо интернет адреса`DaRkMaN написа:заповядай ве играч

Нищо лично ,Просто бизнес !
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
i4koo написа:А ти тапънар ,си промени профила ,ако иаш проблем пиши на лични ,че ще ми писне и ще дойда да ти набия една голяма конфета в гъза от кригеята и ще я запаля,и ще станя цялото у каралайна ,капиш`DaRkMaN написа:батенце старая се да съм културен но ще ми лапнеш мадото накрая усещаш ли
ичко ей шматка усешташ ли как почваш да дразниш и ако се чувстваш много силен да направим една малка срещичка да се разберем а 1в1 аа и много поздрави на малката елизабет