ЗА ИЛИ ПРОТИВ TDS

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: f80 M3 Competition Package
Мечтае да кара: M6 GC

Мнение от stasko5 » 15 Фев 2009, 20:29

Всяко нещо за парите си. Според мен за около 10к ТДС-а върши работа, много ясно че комън рейл-а е по добре но там нещатата скачат с почти двойно.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ///sasho » 15 Фев 2009, 23:05

dieselboy написа: ........

Препоръчвам ти , за да не се образуват безмислени спорове тук , да даваш мнения , за коли с двигатели , с които си наясно и не само си ги карал за малко , ами си имал пряко наблюдение върху тах и си наясно до някаква степен с подръжката им и надежноста на част от частите им. "Комън рейла от 3-то поколение" както го наричаш и го хвалиш изобщо не е толкова здрав колкото очакваш. Само ще ти кажа , че само турбината му се води нещо като консуматив на 150 000 км. , и че най вероятно BMW са създават новите автомобили , с цел печалба от подръжката им след покупка , а не само от продажбата на автомобила като нов.
Последна промяна ///sasho на 15 Фев 2009, 23:16, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F07 535D
Мечтае да кара: SL500

Мнение от anzak » 15 Фев 2009, 23:10

то аман от такива разбирачи дето чули че комън рейла бил по нов и по хубав от тдс ама даже и понятие си нямат за елементарни разлики между двата мотора но иначе комптентно погребват тдс-а и направо на 3-о поколение комън рейл скачат

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 15 Фев 2009, 23:19

И освен това аз примерно гледам за най-изгодния мотор, който да ми носи купето. Нито съм състезател, нито нищо. Какъвто и 6-цилиндров мотор да сложиш на е38 не става ракета. ТДС не е акцизен. Като реша, че ще ми се дават пари за акциз, голям разход и скъпи консумативи ще си взема м62. Всеки има право да си избира. Колегата ако иска може да кара 3-ка и с 9-то поколение комън рейл. На мен ми стига тдс-а да ми закара е38 или е39 до кафенцето и после до вкъщи :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SportenSHPAIK » 16 Фев 2009, 0:30

Тези ТДС-и още ли ги ма бре,не ги забраниха от агенцията по дизеловите раоти.
Истината е в бензиновата паница.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: e65

Мнение от Воденичаров » 16 Фев 2009, 0:44

SportenSHPAIK написа:Тези ТДС-и още ли ги ма бре,не ги забраниха от агенцията по дизеловите раоти.

Те щяха да ги забраняват, но поради проявения интерес към модела и получените жалби отложиха забраната до появата поне на 7-мо поколение комън рейл.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от SportenSHPAIK » 16 Фев 2009, 0:57

И таз добра.Пуста му Бюрокращина
Истината е в бензиновата паница.

ентусиаст
Аватар
Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15

Мнение от маречков » 16 Фев 2009, 10:23

SportenSHPAIK написа:И таз добра.Пуста му Бюрокращина
Ти май пак спамиш а? Иначе много умело пускаш анкети и плачеш от пренебрежение в тях. След такива постове, мислиш ли че някой ще те вземе на сериозно? Това пак е съвет, не се заяждам!

http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... c&start=15
Да живее БЪЛГАРИЯ!

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 330i седан .03
Мечтае да кара: Това което има
Детайли за колата: Черна.

Мнение от Dream_BMW » 17 Фев 2009, 1:15

Така и не ми стана ясно ТДС с какво го сравняваме с другите алтернативи на БМВ до 8-9000 лева или с такива които са по 20-30000 лева.Новото си е ново бих казал,но все пак сме скъсани до безобразие и се задоволяваме с това което европейците изхвърлят.А за изхвърлени ТДС-ките се справят много добре със задачата да ни радват и вълнуват..Аз съм направо влюбен в моята и ми писна да чувам изказвания от рода "ТДС няма да си купя повече" от хора които са имали такава а сега имат комон рейл от няколко месеца и не се знае какво ще се наложи да сменятслед година две.И тогава да не стане "Аз дизелово БМВ няма да си купя повече" Дай ни да се оплакваме.Всеки модел си има слабости и няма такъв без тях.всяка машинка си иска своето-масла,антифризи,водни помпи,термостати,ремаци,гуми,накладки и най-вече отношение и любов. Така че стига сте се дърпали а приемете ,че лошо БМВ няма,има лоши собственици на БМВ.И заради тях си патим ние маняците.И заради тях си пати и ТДС-а,че е по-капризен от към поглеждане от страна на собствениците..Това е от мен,че много място ще заема а нищо ново не смятам че съм казал.

Предишна

Назад към E39