Съвет за покупка на бензинова е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
shpeki написа:Вчера гледахтова. Малко мудно набира, но все пак е на газ. Газовата е слагана в Италия. Има доста забележки отвънка. С 17 гуми е, но въпреки това паветата или дупките грам не се усещат. А бе не знам хареса ми. И тук е въпроса ми в Дару кар или Камор ауто да я водя ? И кажете за какво още да гледам, например какво да видя да не е тръгнала рейката ?
Koлега, за тея пари http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=90945

И пак да кажа, сложена ли е газова уредба в Италия, тая кола е на не по-малко от 700хил.км

@DroW , давай снимки да плакнем окото

mad_presley написа:shpeki написа:Вчера гледахтова. Малко мудно набира, но все пак е на газ. Газовата е слагана в Италия. Има доста забележки отвънка. С 17 гуми е, но въпреки това паветата или дупките грам не се усещат. А бе не знам хареса ми. И тук е въпроса ми в Дару кар или Камор ауто да я водя ? И кажете за какво още да гледам, например какво да видя да не е тръгнала рейката ?
И пак да кажа, сложена ли е газова уредба в Италия, тая кола е на не по-малко от 700хил.км
Освен, че е много пари с това м-ково окачване ще ми изпадат пломбите

- DroW
- младши ентусиаст
-
- Кара: e60 530d M Sport, X3, X6
- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
аз и направих сефтето на снимките в галерията
ама много малко снимки ? що така.. излагаш се:)
макар че с тоя застарял външен вид няма кои знае какво да се види, как си е изнезнала от завода..
даи снимка отвътре да видиме ?
бтв имам седалки кори абе всичко вътре в купето ако нещо ти трябва пласмаси свиркаи:) жабки и т.н. и некви кори в багажника
кожа има ли колата ?

макар че с тоя застарял външен вид няма кои знае какво да се види, как си е изнезнала от завода..
бтв имам седалки кори абе всичко вътре в купето ако нещо ти трябва пласмаси свиркаи:) жабки и т.н. и некви кори в багажника
кожа има ли колата ?
- DroW
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:аз и направих сефтето на снимките в галерията![]()
кожа има ли колата ?
Ми братле аз си търсех точно такава за да съм по сигурен че не е удряна.Иначе стопове и нови емблеми съм поръчал вече от УСА ще и сложа черни като на е36цата.Като доидат стоповете ще взема и нови фарчета.За тия неща по интериора ще видя какво ми трябва е то все нещо ще ми трябва де със сигурност ще си говорим

- El Diablo
- старши ентусиаст
-
- Кара: E70
да бе брат как ше се засечеме тука, е беха добри времена не знам колко годинки не сме се виждали
гледаи сега, по старата тапицерия /първата на Е39/ на колата ти и по подлакатника ти /стария модел като моя стария подлакатник/ нещо ме навежда на мисълта че колата ти НЕ е 99:)
моята е 12/97 .. и е същата 1 кам 1 отвътре като с твоята /по точно беше преди козметичните промени/:)
кажи ми двигатела ти кои от 2-та на снимките е ?
а на мен това ми беше първия ъпгреид на колата хаха:)) ако решиш свиркаи

гледаи сега, по старата тапицерия /първата на Е39/ на колата ти и по подлакатника ти /стария модел като моя стария подлакатник/ нещо ме навежда на мисълта че колата ти НЕ е 99:)
моята е 12/97 .. и е същата 1 кам 1 отвътре като с твоята /по точно беше преди козметичните промени/:)
кажи ми двигатела ти кои от 2-та на снимките е ?

а на мен това ми беше първия ъпгреид на колата хаха:)) ако решиш свиркаи

- DroW
- младши ентусиаст
-
BMW-E39 написа:да бе брат как ше се засечеме тука, е беха добри времена не знам колко годинки не сме се виждали![]()
Значи колега тя е излязла от завода май 98-ма по вин код-а.Първа регистрация обаче е 99та година по февруари некаде.И по документи си беше така.Аз с кожа не бих бързал е36цата ми има кожа и съм се наиграл на кожата.
Така е да, много малко вероятно е да папднеш на читава Е39-ка вече (има, ама са рядкост). По-добре си вземи някоя от форума, от някой колега. Поне ще знаеш, че е гледана (не е 100% гаранция де). Мойта старата гледам се продава и то за никви пари, а за нея гарантирам че е перфектна, ама ти май не искаше комби, нали?
ЕДИТ: Оказва се че мойто било продадено вече
Еми то на тая цена 
ЕДИТ: Оказва се че мойто било продадено вече

mad_presley написа:shpeki написа:Вчера гледахтова. Малко мудно набира, но все пак е на газ. Газовата е слагана в Италия. Има доста забележки отвънка. С 17 гуми е, но въпреки това паветата или дупките грам не се усещат. А бе не знам хареса ми. И тук е въпроса ми в Дару кар или Камор ауто да я водя ? И кажете за какво още да гледам, например какво да видя да не е тръгнала рейката ?
@DroW , давай снимки да плакнем окото
Приятелю, веднага като ти видях поста с линка към вече мойто BMW, мислех да пиша, че е запазено вече, но не се знаеше дали ще стане работата и ако някой го беше взел преди мене, направо щях да си гризна т....ките

60 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4