Загуба на антифриз
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Загуба на антифриз
Колега, указа се, че е от тройниците на парното, тоя къде ми е слагал газта не ги е стегнал, постегнах ги и се оправи, но днес майстора ми каза, че тече и от... Има едно пластмасово точно зад перката на самия мотор.. Там влизат двата маркуча от радиатора.. Съжалявам, че не мога да кача снимка, но не става.. Та от там е текло.. Моля ако някой се сеща за какво пиша.. Да каже как стоят нещата с ремонта там.. Благодаря..
- TheFreeRider
- младши ентусиаст
-
- Кара: Z4 3.0i & Mini F60 JCW
Капачката на термостата.. сменя се.
Колеги а само корпуса на термостата ли трябва да се смени или целия термостат!! Според мен да се смени целия термостат няма смисъл...
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
е ако си работи принципно може да не го сменяш.
иначе на термостата има уплътнение, а също и на корпуса има уплътнение, които е добре да се сменят, когато се свалят.
иначе на термостата има уплътнение, а също и на корпуса има уплътнение, които е добре да се сменят, когато се свалят.

- gelermoto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528I
- Мечтае да кара: Е60
Колега някакво развитие?Разбра ли от къде губи антифриз
Указа се от няколко места, колега! Едното беше корпуса на термостата, сменихме го! Тече още от, има един маркуч, който е под колекторите, и го рязахме и сменяхме скобата и пак си сълзи, също от двете тедки на газта, за парното.. И на тях им сменяхх скоби и ги стягах яко.. и от там сълзи.. Но мисля, че не е болка за умиране.. Но ме дразнииии, мамка му.
Сега е съв сервиза, защото капеше масло, а от там излезе, че е гарнитура на картера (която е смянях преди 5 дни и капе пак от едно място) семеринг на колановия вал и гарнитура на масления филтър.. Утре трябва да я взема, а за тая шибана гарнитура ще има рекламация, как...
това е за сега...

- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Няма ли силикон по гарнитурата , забрави да Не тече .
За милиони-няма закони.
Колеги, имам въпрос.. Колегата преди мене излезе прав че си иска силикон на гарнитурата на картера, вчера майстора ми каза, че ако има пак теч (за мен течът беше от гарнитурата на картера, точно на ъгъла, защото го видях) е от друга гарнитура от която се стича! Въпросът ми е от коя друга гарнитура може да е, при положение, че гарнитурата на масленият филтър от към блока е сменена, гарнитурата на капака на клапаните и тя е сменена, а гарнитурата на главата, от нея не тече, дали има няква друга гарнитура за която незнам, та от нея да се стича върху картера?
- mfandakov
- младши ентусиаст
-
Филтърното тяло ,и от там тече отзад има едни тапи.
В града човек експлоатира човека,а в селото е точно обратното!
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
много нови "оригинални" гарнитури пак течат..
чувал съм какви ли не истории..
май ще лепиш със силоконец.
преди години едно М50 си правих цялостно и тогава на картера си купих една метална..
другото само оригинал си поръчах, но вече се напълни с всякакви боклуци. не знам какво да кажа..
мажи с реинц и това е
чувал съм какви ли не истории..
май ще лепиш със силоконец.
преди години едно М50 си правих цялостно и тогава на картера си купих една метална..
другото само оригинал си поръчах, но вече се напълни с всякакви боклуци. не знам какво да кажа..
мажи с реинц и това е
55 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4