Бмв 530да и 525да
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Бмв 530да и 525да
Колеги, аз само да вметна по темата относно данъка, че от тази година фейслифта на Е39 става на 14 години 

virtue and tranquillity
- cerber_91
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530d
- Мечтае да кара: на 1.20 лв/л нафта :(
- Детайли за колата: италианка на реални 120 000 км.
Малко офтопик, ама защо не направим тема както в е46 форума? Да се постват обяви, и да се дават мнения от колеги, дали някой я е гледал, какво й е, какво не й е.
Аз започнах такава тема, но за съжаление беше отхвърлена, може би защото не бях написал идеята ми за темата.
Поздрави!
Аз започнах такава тема, но за съжаление беше отхвърлена, може би защото не бях написал идеята ми за темата.
Поздрави!
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
cerber_91 написа:Малко офтопик, ама защо не направим тема както в е46 форума? Да се постват обяви, и да се дават мнения от колеги, дали някой я е гледал, какво й е, какво не й е.
Поздрави!
Защото е доказано на практика и на теория, че освен спам и глупости в такива теми друго няма. Когато започнеш по снимка да познаваш колко градуса и от какъв плод е една ракия, тогава и ние ще можем да говорим за коли по снимки и обяви.
Ако някой търси помощ за оглед на дадена кола, темата не се трие, но въпроси от рода "Какво ще кажете за тази" .... даже и звучи несериозно, да не казвам глупаво.
- mishoval
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 520i M52B20TU
vladye написа:Колеги, аз само да вметна по темата относно данъка, че от тази година фейслифта на Е39 става на 14 години
Става, ама от догодина. Фейса е е от м. септември 2000г./дано не бъркам/. Мислиш ли, че нашите кожодери ще ти го простят/данъка/?
mishoval написа:vladye написа:Колеги, аз само да вметна по темата относно данъка, че от тази година фейслифта на Е39 става на 14 години
Става, ама от догодина. Фейса е е от м. септември 2000г./дано не бъркам/. Мислиш ли, че нашите кожодери ще ти го простят/данъка/?
Малко е офтопик, но моята е 11/00. Сестра ми се занимава с тези неща и онзи ден като е ходела да свърши тази работа, от данъчното й казали, че тъй като автомобила е 14 годишен се променя коефициента.
Не съм сигурен дали това е единичен случай, но както и да е - мисълта ми беше, че за мен няма значение дали ще е 525d или 530d, въпроса е коя е по-поддържана, защото тъкмо влизат в пубертер тези коли

virtue and tranquillity
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
vladye написа:mishoval написа:vladye написа:Колеги, аз само да вметна по темата относно данъка, че от тази година фейслифта на Е39 става на 14 години
Малко е офтопик, но моята е 11/00. Сестра ми се занимава с тези неща и онзи ден като е ходела да свърши тази работа, от данъчното й казали, че тъй като автомобила е 14 годишен се променя коефициента.
Не съм сигурен дали това е единичен случай, но както и да е - мисълта ми беше, че за мен няма значение дали ще е 525d или 530d, въпроса е коя е по-поддържана, защото тъкмо влизат в пубертер тези коли
Данъка се смята за календарна година - ако в календарната година колата навършва 14 години, коефициентът за по-високия данък пада...

Или с други думи, фейс-а от 2001г. ще трябва да почака още една година...

Z3Ro* написа:Или с други думи, фейс-а от 2001г. ще трябва да почака още една година...
Фейслифта е от 9/2000

virtue and tranquillity
- advokata25
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39/525DA/03
И е до 2003, има още малко малолетие! 

53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4