Черен таван за е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Re: Черен таван за е39
The 5th element написа:Колеги,евала за ентусиазъма,,,каквото и да коства-черния таван кефи жестоко(поне мен),както и М воланът е екстра,която придава жесток вид на интериора,на 530 та за 1ви път съм с оригинален черен таван,сенници,плафони и т.н.,,,, и му се кефа извънредно много![]()
![]()
За какви пари го намери тавана колега
- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
valeri_ignatov написа:The 5th element написа:Колеги,евала за ентусиазъма,,,каквото и да коства-черния таван кефи жестоко(поне мен),както и М воланът е екстра,която придава жесток вид на интериора,на 530 та за 1ви път съм с оригинален черен таван,сенници,плафони и т.н.,,,, и му се кефа извънредно много![]()
![]()
За какви пари го намери тавана колега
Той си е оригинален,не съм го слагал така си е,просто много ме кефи и е похвален ентусиазъма на колегите да го слагат.В ОЛХ някъде видях обява за таван,,,
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- valeri_ignatov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
- Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
- Детайли за колата: Carbon Schwarz
Преди няколко седмици и аз бях мярнал един таван в ОЛХ,но не беше като моя.Моя е с микрофона за телефона и с обемния датчик за алармата и за това се отказах да го взема.
- Bimmer_M30B35
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 528iA
- Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67
valeri_ignatov написа:Преди няколко седмици и аз бях мярнал един таван в ОЛХ,но не беше като моя.Моя е с микрофона за телефона и с обемния датчик за алармата и за това се отказах да го взема.
Мен един ме измами точно в OLX, че дори ще ми прати с доста рядката екстра за гаражни врати. Та сега съм принуден да боядисам моето, защото и аз съм с две дупки на това панелче, а ''измамника'' ми прати някакво само с една.
Смятам да използвам един специален спрей бързо съхнещ за графити. На скептичните колеги само да кажа, че със същия си боядисах задната кора и вече две години не е мръднала. Скоро ще добавя снимки...

49 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4