Черен таван за е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
Детайли за колата: Carbon Schwarz

Re: Черен таван за е39

Мнение от valeri_ignatov » 27 Фев 2016, 13:00

The 5th element написа:Колеги,евала за ентусиазъма,,,каквото и да коства-черния таван кефи жестоко(поне мен),както и М воланът е екстра,която придава жесток вид на интериора,на 530 та за 1ви път съм с оригинален черен таван,сенници,плафони и т.н.,,,, и му се кефа извънредно много :yes: :yes: :wave:

За какви пари го намери тавана колега

Арабиата
Аватар
Кара: E39 530D

Мнение от The 5th element » 27 Фев 2016, 17:33

valeri_ignatov написа:
The 5th element написа:Колеги,евала за ентусиазъма,,,каквото и да коства-черния таван кефи жестоко(поне мен),както и М воланът е екстра,която придава жесток вид на интериора,на 530 та за 1ви път съм с оригинален черен таван,сенници,плафони и т.н.,,,, и му се кефа извънредно много :yes: :yes: :wave:

За какви пари го намери тавана колега

Той си е оригинален,не съм го слагал така си е,просто много ме кефи и е похвален ентусиазъма на колегите да го слагат.В ОЛХ някъде видях обява за таван,,,
[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]Изображение[/url

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW e60 530da M paket Shadowline
Мечтае да кара: Предишната си е39 ка
Детайли за колата: Carbon Schwarz

Мнение от valeri_ignatov » 28 Фев 2016, 12:42

Преди няколко седмици и аз бях мярнал един таван в ОЛХ,но не беше като моя.Моя е с микрофона за телефона и с обемния датчик за алармата и за това се отказах да го взема.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 528iA
Мечтае да кара: Mustang Shelby 500 GT '67

Мнение от Bimmer_M30B35 » 01 Мар 2016, 12:01

valeri_ignatov написа:Преди няколко седмици и аз бях мярнал един таван в ОЛХ,но не беше като моя.Моя е с микрофона за телефона и с обемния датчик за алармата и за това се отказах да го взема.

Мен един ме измами точно в OLX, че дори ще ми прати с доста рядката екстра за гаражни врати. Та сега съм принуден да боядисам моето, защото и аз съм с две дупки на това панелче, а ''измамника'' ми прати някакво само с една.
Смятам да използвам един специален спрей бързо съхнещ за графити. На скептичните колеги само да кажа, че със същия си боядисах задната кора и вече две години не е мръднала. Скоро ще добавя снимки...
Изображение

Предишна

Назад към E39