Сравнение на бензинови Е39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- антон
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E 83 3.0 бензин
Re: Сравнение на бензинови Е39
Колега ,те цените отидоха надолу ,за 12000 лв 528-цата трябва и крила да има 

- hun_ter
- Потребител
-
- Кара: E 39 BMW 520 i 2.2 170 к.с.
Привет!
Аз карам 520 двоен ванус 170 коня под предния капак и едно магаре зад волана...доволен съм...значи извън града разход около 8 на сто бензин пък градско около 12 до 14 на сто...мисля, че разхода е супер...
Казвам около щото съм имал моменти гори по малко, но има моменти гори повечко...според зависи колко я настъпвам...
Колата я правя при Илко в Добрич...
Аз карам 520 двоен ванус 170 коня под предния капак и едно магаре зад волана...доволен съм...значи извън града разход около 8 на сто бензин пък градско около 12 до 14 на сто...мисля, че разхода е супер...
Казвам около щото съм имал моменти гори по малко, но има моменти гори повечко...според зависи колко я настъпвам...
Колата я правя при Илко в Добрич...
Историята на цивилизацията може да се опише с шест думи: колкото повече знаеш, толкова повече можеш...Е. Абу
...............................................................................
...............................................................................
- zegher
- Потребител
-
- Кара: E39 530D estate
Колега Sig Sauer, щом си фен на скандинавската концепция Е39 е добър избор - голяма, комфортна, тежка, надеждна, с доста добра динамика (от 523i нагоре) и с доста приличен разход по отношение на маса/мощност. Това, че не може да се кара по-скоро означава, че някои определени хора не могат да я карат - поведението и на пътя е завидно добро с включен тракшън контрол, дори при хлъзгави настилки, а ако загубиш контрол много по-лесно се вкарва в пътя от кола с предно предаване.
По отношение на двигателя те съветвам да е бензинов, защото е много по-непретенциозен от дизела и по-лесен и евтин за поддръжка - в резултат по-надежден.
Късмет с избора М.
По отношение на двигателя те съветвам да е бензинов, защото е много по-непретенциозен от дизела и по-лесен и евтин за поддръжка - в резултат по-надежден.
Късмет с избора М.
Въпреки че съм фен на Е39 , ако ще давам 12К аз лично бих се ориентирал към това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Много по комфортна , луксозна и съвременна е . Е 39-ката остаря доста вече като модел. След 2-3 год ще се продава на цената на ГоУф и Астра

- shumisho
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Marina Bay Street Circuit
Колега, добре ориентираш.
Ама тия милионници, ти ли ще му плащаш ремонтите
Съгласен съм, че Е39 е доста поостарял модел, но за тия 8-10К толкова.
Като знам колко гълта една е39 за НОРМАЛНО поддържане в БГ, не ми се мисли за това колко ще е!!!
ПП: Оооо, тя е и с вакуум на вратите. Точно тази ли му препоръчваш
Ама тия милионници, ти ли ще му плащаш ремонтите

Съгласен съм, че Е39 е доста поостарял модел, но за тия 8-10К толкова.
Като знам колко гълта една е39 за НОРМАЛНО поддържане в БГ, не ми се мисли за това колко ще е!!!
ПП: Оооо, тя е и с вакуум на вратите. Точно тази ли му препоръчваш

Последна промяна shumisho на 04 Яну 2012, 13:17, променена общо 1 път
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
ivoo написа:....ако ще давам 12К аз лично бих се ориентирал към това http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details ...
Да де, ама ти забравяш че за тая кошница ще трябва да извадиш минимум още толкова пари за поддръжка само в следващата една година

Иначе е ясно че ще е по-комфортна и удобна, но примерът ти не е правилен, защото това е вече лимузина, а е39-ката се води седан бизнес клас, като Е-класата. S-класата е аналог на 7-цата при БМВ, а тук говорим за 5-ца е39, тоест алтернативата на Мерцедес е Е-класа W210.
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Тая С класа и първата А8ца са такива трошачи на пари, че не е истина просто............
. Като цени не са скъпи вече, обаче после идва големия зор- разход, подръжка, застраховки......... Познавам много хора, които са си наляли парите почти до стотинка в такива автомобили и после джоба им все на минус.
Моят съвет към колегата е да взема читава 39ка за 7-8 до 10 бона и да си кара с кеф, с остатъка от парите спокойно може да се посрещне някой разход по колата и нещата са си на мястото.

Моят съвет към колегата е да взема читава 39ка за 7-8 до 10 бона и да си кара с кеф, с остатъка от парите спокойно може да се посрещне някой разход по колата и нещата са си на мястото.
- popov_chris
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520d
Точно на такава S-класа мях метнал око, но разума се намеси навреме. това 3.2 поне дизел да беше, а като се повреди нещо... За цената на S-класата успях да взема е39 520d и да стегна по него доста работи и съм доволен. Така че, човек не трябва да действа емоционално а разумно.
dbanchev написа:Тая С класа и първата А8ца са такива трошачи на пари, че не е истина просто
Лично потвърждавам за мерцедеса(опит от S400 ,дизел),хубав е ,даже прекрасен.......но докато е на по-малко от 400 хиляди,след това става страшно,ама много страшно

meha написа:dbanchev написа:Тая С класа и първата А8ца са такива трошачи на пари, че не е истина просто
Лично потвърждавам за мерцедеса(опит от S400 ,дизел),хубав е ,даже прекрасен.......но докато е на по-малко от 400 хиляди,след това става страшно,ама много страшно
Е че те колко Е39-ки могат да се похвалят с над 400к км и безпроблемна работа.
- Niko88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5 е70 4.0d
- Мечтае да кара: Валяк
Особенно ако е с въздушно окачване говорим за 2000лв за амортесьор
Ако някой иска да дава пари като поп това е колата за него 

- twake
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39
Скъп за поддържане, сигурно гори и много ама за сметка на това е грозен 

meha написа:dbanchev написа:Тая С класа и първата А8ца са такива трошачи на пари, че не е истина просто
Дааа , точно така . S400 дизел и S 320 бензин са напълно идентични двигатели

А колкото до 400 хиляди No Comment

Както и да е

- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
ivoo написа:meha написа:dbanchev написа:Тая С класа и първата А8ца са такива трошачи на пари, че не е истина просто
Дааа , точно така . S400 дизел и S 320 бензин са напълно идентични двигатели![]()
![]()
А колкото до 400 хиляди No Comment![]()
защото всяка Е39-ка на толкова км е в перфектно здраве и безупречна
М/у другото много глупости се изписаха в темата относно Мергела , ама тя приказката за ` киселото грозде и лисицата ` си е типично българска черта.
Както и да е. Да си вземе момчето каквото прецени.
Абе и мергелите си имат куци двигатели като 2.5 тдс-а

А колкото до 400 000 мога да ви гарантирам че бая от колите ни са по на толкова че и отгоре

- balcanbas
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 528i;ML320;E46CI B28TU
- Мечтае да кара: F10
Взимай 528, щото 20ката мотор е мъртвец на това купе. Направо е срам за концепцията на Е39
68 мнения
• Страница 4 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5