540i vs 535i
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bmw_n00b
- ентусиаст
-
- Кара: 96-8' 523ti
Нали се сещаш, че моята е от първи собственик, 27-ми набор, пенсионер, доктор, дето е ходил за хляб и мляко само в събота и неделя с колата
А пенсионерите хич не си падат по V8. Както и да е, извинявам се пак, всекиму по една М5 + безплатна доживотна карта от ОМВ, че и една за децата и внуците, че тоя вечен двг, не знам как ще се храни 

- 520_i
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 525
- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
ми грехота е да се храни 520 защото хем гори хем не върви а да храниш мотор на който като му дадеш газ и ти вдига и адреналина и самочувствието само със звука си за ускорението няма да коментирам .. си е направо удоволствие с доста приемлива разлика в разхода ...
- anzak
- старши ентусиаст
-
520_i написа::clap:![]()
Не им трябват карти,те са яки баровци за които разхода не е от значение.
като заговорихме за баровци май ти беше написал че утре ще купуваш 540 даже и пари за смяна на филтъра на картерните газове ще имаш ...
- 520_i
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:520_i написа:А на сапфирчо ако му вървеше колота колко му знае устата......
Ела да ти покажем колко вървиНе го избивайте на комплекса на малката пишка, и не си ги мерете с големите мотори. Самото сравнение на 525д,530д с 540 бензин е смешно, камо ли за разход и дълговечност
Ако за теб 530d е малък мотор!!
Oooo ,забравих,че ти беше ония с 525-космическата совалка!!
И викаш напраово го направи парцал онва 530d,a!? Остана светлинни години зад теб

http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... highlight=
Но как така едвааам си бил 320d

Стрнни неща се случват в наща малка губерния!
И защо заменяш този самолет за е46 и е38 като го имаш само от 1 година?
Последна промяна 520_i на 25 Май 2009, 2:49, променена общо 2 пъти
- 520_i
- младши ентусиаст
-
anzak написа:520_i написа::clap:![]()
като заговорихме за баровци май ти беше написал че утре ще купуваш 540 даже и пари за смяна на филтъра на картерните газове ще имаш ...
Да бе,ама си мислех,че е вечен!!
А то небило!!!!!!!!!!

Сигурно ще изчакам да излезе някоя петица с "вечен" 8000 кубиков бензинов мотор и ще взема него

- blacksapphire
- ентусиаст
-
- Кара: G02 ///M40d
Колега, карай си ТДС-а и по-добре си запази лаишките мнения за себе си, не е необходимо да стават достояние на целия форум
Говориш абсолютно неиздържани чисто технически работи, с които съвсем не си наясно.
И вместо да продължаваш с буквализмите, можеше да обърнеш внимание, че пиша с голяма доза ирония, която ти явно не разбираш
п.п Благодаря за рекламата на совалката

Говориш абсолютно неиздържани чисто технически работи, с които съвсем не си наясно.
И вместо да продължаваш с буквализмите, можеше да обърнеш внимание, че пиша с голяма доза ирония, която ти явно не разбираш

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
blacksapphire написа:И вместо да продължаваш с буквализмите, можеше да обърнеш внимание, че пиша с голяма доза ирония, която ти явно не разбираш
Иронията приятелю не е позната на българина, щом като под "вечен" двигател на кола се разбира едва ли не перпетуум мобиле

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
- zAcK
- Старши Алкохолик
-
- Кара: E60 LCI 535d
- Мечтае да кара: E24 635CSi
- Детайли за колата: Немска петица с многооо екстри. Ама не всичките, де! Такива има само нов внос от Италия :D
Ама големи глупости пак има в тая тема
Направо се кефя като ги чета.
Торк морк сичкото състезатели тука. И са бърз на светофара
Мани мани

Торк морк сичкото състезатели тука. И са бърз на светофара

Мани мани

Хубави години бяха, 'га бяхме млади фенове с M20-ки с големи 'жанти!

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

E34 520i / E39 520i / E39 540i / E60 535d - Love at First Sight is Real

- Воденичаров
- младши ентусиаст
-
- Кара: e65
bmw_n00b написа:Нали се сещаш, че моята е от първи собственик, 27-ми набор, пенсионер, доктор, дето е ходил за хляб и мляко само в събота и неделя с колата...
Моята пък бабичката я е карала само от спалнята до кухнята и обратно. Само по паркет и персийски килими е карана.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Да спора е между бензинови двигатели
Колегите с печките защо се обаждат не мога да разбера
не му берете грижа колко ще гори и колко щяла да бъде подръжката
ако и иксал ваште `бързи` тдс-и щял е да пусне тема за печките
535 и 540 са си абсолютни класики дори и да и сложи газ пак ще е по бърз и от 530д-то
До автора и двата мотора са си просто уникални - просто вземи колата с по малко километри и повече екстри дали и 3.5 или 4.0 мисля че и от двата ще останеш доволен
Колегите с печките защо се обаждат не мога да разбера
не му берете грижа колко ще гори и колко щяла да бъде подръжката
ако и иксал ваште `бързи` тдс-и щял е да пусне тема за печките
535 и 540 са си абсолютни класики дори и да и сложи газ пак ще е по бърз и от 530д-то
До автора и двата мотора са си просто уникални - просто вземи колата с по малко километри и повече екстри дали и 3.5 или 4.0 мисля че и от двата ще останеш доволен
Най мразим дизели и комбита
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен
Цвета на бмв-то е без значение щом е черен
- 520_i
- младши ентусиаст
-
blacksapphire написа:Колега, карай си ТДС-а и по-добре си запази лаишките мнения за себе си, не е необходимо да стават достояние на целия форум![]()
Аз ТДС-а не го карам,аз го спуквам от каране-точно за това карам ТДС.
Ти си последния човек,който може да ми каже какво да права с мненията си!!!
Аз колко мотора съм отворил ти толко поста нямаш във форума.И не говоря неща ,които съм чул или прочел от някъде като теб а от опит.
Дизели от 87 на 800к изглждат като чисто нови в сравнение с бензинови от 98.Бензиновите имат много по-голямо износване!!!!Говоря за лагери,сигменти цилиндри!! На 300к се почва-"премига ми лампата на маслото на ниски обороти","много пуши,гори ми много масло"!!И какво правим с тези алуминиеви блокове!!!!
Не говорим за помпи дюзи,датчици и др.,говоря ти за износване на двигателя!!!Просто режима на работа на бензиновия е такъв,че се износва повече.
Нищо не съм приел буквално!!Просто този 4,4 далеч не е това за което го мислиш!
Просто бензиновия мотор има "дарбата" да пали и върви колкото и да е издухан.Но вече колко ще върви и най вече колко ще гори.......само той си знае.
Видях,че се интересуваш от Е46.Един приятел продава такова 2003 декември,320бензин.Купи го от Германия преди 6 месеца.Гори му много малко-5л.
Масло на 10000км.

Спирам до тук.Поздрави на всичкил
Последна промяна 520_i на 25 Май 2009, 15:28, променена общо 3 пъти
- anzak
- старши ентусиаст
-
520_i написа:anzak написа:520_i написа::clap:![]()
Да бе,ама си мислех,че е вечен!!
А то небило!!!!!!!!!!Та взех да се замислям
![]()
Сигурно ще изчакам да излезе някоя петица с "вечен" 8000 кубиков бензинов мотор и ще взема него
като те гледам колега какви глупости ръсиш и от къде почна до къде стигна спора ( а съм сигурен че идея си нямаш какво представлява 4.4 мотора нито 3.0д ама и едва ли си ги карал и двата на 5-ца но все пак яко компетентно го даваш)ти предлагам да замълчиш че расмя половината форум разбирам да сравниш 4.0Д с 4.4 бензин ДА тогава има много спор ама да сравняваш мотори както казах с близо 2000 кубика разлика е направо СМЕШНО