ВЪЗМУТИТЕЛНО НАПРАВО ТРАГИЧНО
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
chegevara1 написа:Въстановяване надали сте има скоро
но пак сте се радвам ако ми ги върнат
но поне вече му знаем физиономята на човечето
Евала и от мен колега, я кажи разбра ли се на кого снася частите тая гнида?
Нещо обвиненийце, мярка за неотклонение туриха ли му или само задържане?
Потвърждава се версията, че извършителите са малко и си работят в
районите, значи ако има още 10-ина такива случаи, смятам че нещата
могат и да се пооправят. с постоянен тормоз, единство, и еХбане в гХза!

Докато има търсене на крадени неща,никога няма да намалеят крадците повярвай ми.5 човека ще хванете,на тяхно място ще дойдат други 10 и така!И съм сигурен,че не само наркомани гепят а и доста други хора!особено в тая криза стана пълна анархия.Все пак съм сигурен, че не повече от 3% от хората във форума ще отидат да си купят 2 огледала за 1300 лв!Аз също не бих дал 10% от стойноста на колата за 2 стъкла!Така че,веригата се затваря и винаги някой търси такива огледала,а хора които да свършат работата в тази ситуация бол!Моят съвет е добре обезопасени гаражи със СОТ,платени подземни паркинги,пълно каско или оставяне на колата на добре осветено място с камери.Иначе по цяла нощ да будуваш,не си е работа!
- Mitaran
- младши ентусиаст
-
- Кара: Рейдж Ровър 4,4
8 гепарда съм вкарал в 6то районно и 1 в 1во... ама няма осъден досега... като ги хващате ги мачкайте до безобразие и така че да немогат да си ползват ръцете повече.... и никакви районни, защото ако ги биеш и го вкараш в районното, после този изрод може да ти заведе дело за умишлено нанесени телесни повреди и да ти докара присъда... което е парадокса в БГ, така че умната с боя и районните... или едното или другото
Колеги като правите такива акции с дебнене поне се събирайте повече хора че ще ви разкажа как един познат мой така надъхан като вас защото му бяха гепили волана с еърбега на А6-ца на 10 месеца реши да ги причаква. Седнал моя познат с още 2-ма в съседна кола, спира едно е39 комби до А6-ца това още на следващата вечер, от вътре слиза хилаво момче и почва да бърника по 6-цата, слизат мойте познати и го награбват, от Бмв-то обаче нещеш ли слезли 2-ма с бухалки, моя приятел горкия така надъхан много бой беше изял
15 пъти съжали, че за по-малко от 1000 лева го вкараха в бокса с една ръка и 2 ребра
Така че се пазете и внимавайте че има всякви, тия наркомани като са в абстиненция може и да те наръгат без да са разбрали даже кво са направили
Боя не решава проблемите, само подпомага решението

Така че се пазете и внимавайте че има всякви, тия наркомани като са в абстиненция може и да те наръгат без да са разбрали даже кво са направили

Боя не решава проблемите, само подпомага решението

- Karlo
- младши ентусиаст
-
- Кара: '97 Е39 M52B20
- buller
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39, 520i 1997
- Мечтае да кара: Mercedes CLS 63 AMG
И все пак да попитам: има ли начин да залепя стъклата, така че да не могат да ги вземат цели
Нощес са свалили занитени странични огледала от Вектрата на един приятел

Нощес са свалили занитени странични огледала от Вектрата на един приятел

52 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4