Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- Angelov91
- младши ентусиаст
-
- Кара: напред с вратите
- Мечтае да кара: M3
Re: Съвети и въпроси относно избор на Е39.
Привет колеги, преминах в този подфорум бях в Е36 сега карам Е39 520
знам слаб и е мотора , но гледам всеки го избягва дали това , че е слаб за това купе или просто си е някъв дефектен да знам , защото се чудя

- SHeRiFa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: БМВ е39 2.0i
- Мечтае да кара: Е38 4.4i
Аз също карам този мотор.И вече за 2ри път ще правя глава (клапани) в рамките на 3 месеца.Слаб....какво значи слаб.Щом немците са го монтирали в тон и 1/2 купе е достатъчно за някого.Уж казват,че е здрав двигател,но явно преди мен някой си го е "карал" както трябва и е бил голям сиромах,защото източих старото 3,5-4 литра масло от двигателя,а филтъра беше станал като пясъчен часовник (посредата свит).Време и е да сменя собственика,а и да се ориентирам към друг под раздел в форума.
Andare Dopo Dio!
- Zlatiyan_Genchev
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 M52B20 TU
- Мечтае да кара: Е39 M5
Angelov91 написа:Привет колеги, преминах в този подфорум бях в Е36 сега карам Е39 520знам слаб и е мотора , но гледам всеки го избягва дали това , че е слаб за това купе или просто си е някъв дефектен да знам , защото се чудя
Ами моето наблюдение е друго, масово по улиците,ако се загледаш се движат всекидневно 520 I или 530 D , не говоря за събота или неделя някой да палне 8 - ка и да отиде на сбирка или до автомивката

- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
SHeRiFa написа:Аз също карам този мотор.И вече за 2ри път ще правя глава (клапани) в рамките на 3 месеца.Слаб....какво значи слаб.Щом немците са го монтирали в тон и 1/2 купе е достатъчно за някого.Уж казват,че е здрав двигател,но явно преди мен някой си го е "карал" както трябва и е бил голям сиромах,защото източих старото 3,5-4 литра масло от двигателя,а филтъра беше станал като пясъчен часовник (посредата свит).Време и е да сменя собственика,а и да се ориентирам към друг под раздел в форума.
Колега според мен си попаднал на голяма развалина навярно си я взел евтино.Щом ще правиш за 3-ти път ремонт на главата,защо по-добре не се ориентираш към по-голям мотор.Онзи ден разглеждах обявите тук във форума и има доста коли на части дори един от колеги продава М52Б28 ед.ванос.Според мен нещо куца при този майстор дето ти прави мотора щом за 2-ри път ще правиш глава има нещо тук..
http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aocdrc, колеги някой гледал ли е тази кола и дали има някакви впечатления, че спешно ми трябва комби, че жената всеки момент ще ражда. Ако може някой да сподели мнение.
- turbonetic
- ентусиаст
-
Тази кола стои от много време насам от около 2г
525dнаписа:Тази кола стои от много време насам от около 2г
Ако говориш за тази, за която съм питал сигурен ли си? Аз търся от около 2 месеца и се появи малко по-късно, но цената и беше друга.
- turbonetic
- ентусиаст
-
Аз като търсех тази седеше от много време насам.Ходи я виж може да ти хареса
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
525dнаписа:Аз като търсех тази седеше от много време насам.Ходи я виж може да ти хареса
аз също мисля че се бъркаш , и за мен по снимки колата си заслужава 1 оглед

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
snaiperist0 написа:525dнаписа:Аз като търсех тази седеше от много време насам.Ходи я виж може да ти хареса
Направих оглед на колата и мен лично не ме изкефи. Като забележки са нормалните за годините си, но не ме грабна - просто не е мойта кола. Диагностика не съм правил.
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
sin_fen написа:snaiperist0 написа:525dнаписа:Аз като търсех тази седеше от много време насам.Ходи я виж може да ти хареса
Направих оглед на колата и мен лично не ме изкефи. Като забележки са нормалните за годините си, но не ме грабна - просто не е мойта кола. Диагностика не съм правил.
хубаво е да споделяме кой какво е видял , все пак и други колеги тук си търсят е39ки .
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
Здравейте!
За тази кола какво мислите: http://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=aq345z
На снимките ми изглежда добре, има си и зимни и летни гуми с джанти. От частно лице е. Само парите ми са малко множко, ама не знам до колко да смъквам, ако е наистина облужена?

На снимките ми изглежда добре, има си и зимни и летни гуми с джанти. От частно лице е. Само парите ми са малко множко, ама не знам до колко да смъквам, ако е наистина облужена?
- Vacheto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 520/540
- Мечтае да кара: Е39
По-постна кола скоро не съм виждал за такива пари. Добре изглежда на външен вид, ако не те притеснява липсата на екстри и платнения салон, може да я огледаш.

- The 5th element
- Арабиата
-
- Кара: E39 530D
Vacheto написа:По-постна кола скоро не съм виждал за такива пари. Добре изглежда на външен вид, ако не те притеснява липсата на екстри и платнения салон, може да я огледаш.

[url=http://picbg.net/img.php?file=194f7b7624e3366b.JPG]
[/url
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Такова бедно оборудване в кола 2002 г. не бях срещал скоро.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.