телефон с Bluetooth-решен

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 525d 2003
Мечтае да кара: Bmw 760li F01

Re:

Мнение от flex333 » 22 Яну 2015, 18:05

CheGevara написа:колега, трябва ти парола за достъп! Трябва да я пише някъде по книжките.
Ако я имаш, се вкарва в ГСМ-а и заспива ;)

...пас кода също го пише отзад в багажника от ляво като свалиш кората на е39-ките на блутут модула с четири цифри е, вижда се добре на картинката най-отгоре на бялата лепенка !!

Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw 525d 2003
Мечтае да кара: Bmw 760li F01

Re:

Мнение от flex333 » 22 Яну 2015, 18:17

joropc написа:Колега,първо от новите модели на Нокия които са със Симбиан(N 95,N73.....) не става.Т.е става ,но след свързване няма да ти копира указателя в телефона на колата и когато те търсят на дисплея ще ти изписва само номер без име.Това не важи за Сони Ериксон-с тях става(с всички).Ето ти стъпкита за решаване на проблема:

1.В багажника отваряш лявата кора.Точно над радиото е БЛУТУТ устройството.На него е записано Bluetooth Passkey и има четири цифри.Запиши ги или ги запомни.Тези цифри могат да бъдат и в документацията на колата-търси!
2.Преди да дадеш на контакт натискаш конекшън бутона(Този,които е на подлакътника,ако имаш такъв бутон и на волана с него не става-САМО НА ПОДЛАКЪТНИКА.
3.Задържаш бутона натиснат и даваш контакт на положение 1(виждаш само червената предупредитална лампа на еар бега.Напомням,че през това време е натиснат бутона!!!!
4.Задържаш бутона около 5 секунди и го пускаш.Би трябвало трите диода от дясно горе на дисплея да започнат да мигат и да имаш надпис PAIRING DEVICE.
5.Влизаш в блутут менюто на телефона(не споменавам,че блутута трябва да е пуснат) и търсиш ОТ ТЕЛЕФОНА ново устройство.Когато го намери то ще бъде BMW и последните четири цифри от рамата на колата.Натискаш (от телефона)-свържи,ще ти поиска PASSKEY,въвеждаш четирите цифри,които си запомнил и даваш ОК.
6.Връзката е изградена.Ако си със Сони Ериксон трябва да изчакаш около 30-40 минути да ти копира указателя-зависи колко телефонни номера имаш.(контакта стои на същото положение).Ако си с N 95 -гасиш контакта веднага и при следващо палене телефона автоматично ще се свърже.
Успех!!!!

...и да добавя, че преди и аз правих по същия начин, но и на мен не ми се задействаха трите диода.Гледах един клип в ютуб и там показваха по същия начин както го е описал колегата, но при завъртане на ключа на първо положение трябва да си в менюто на разхода на гориво.Аз преди го правих при зареждане ми се включваше веднага навигацията и не ставаше така поне при мен се получи :yes: !!
Изображение

Предишна

Назад към E39