Колебания при първи Баварец - е46 vs e39 vs e39
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- hammy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525d touring, е53 Х5 3.0d
Re: Колебания при първи Баварец - е46 vs e39 vs e39
Като гледам на едната снимка липсва предния подкалник, та верно не е лошо да се погледне отдолу.
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Колко е употребена една е39ката - много лесно си личи също и от състоянието на уплътнението на шофьорската врата.
Ако имате по-голям гъз почти винаги се трие при влизане в колата, на въпросния автомобил уплътнението е доста прокъсано, такива следи се оставят след 300-400 000 км обикновенно
Ако имате по-голям гъз почти винаги се трие при влизане в колата, на въпросния автомобил уплътнението е доста прокъсано, такива следи се оставят след 300-400 000 км обикновенно
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- Z3Ro*
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E39 530DA, E61 530XD LCI
- Мечтае да кара: Murcielago SV
Също огледалата не са М///, та е много вероятно и М-паркета да е добавян, стоповете също не са сток или по-лошото - подмене по някаква причина...
А комбинацията от махагон и пианолак в интериора говори за индивидуализъм...

- TERLIKA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е36 325tds,e39 520d,Alpina D10
- Мечтае да кара: Alpina D5
Z3Ro* написа:Също огледалата не са М///, та е много вероятно и М-паркета да е добавян, стоповете също не са сток или по-лошото - подмене по някаква причина...![]()
чок гюзел тунинг GmbH

1981 – Немското списание “ Auto, Motor und Sport” ораганизира заедно с Shell маратон, целящ изминаването на максимален брой километри с колкото се може по-малко гориво. 3-литровия автомобил все още не е актуалена тема, но БМВ 318i Alpina побеждава в своя клас с разход от 2,672 литра на 100 километра.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
deyan-enchev написа:Колко е употребена една е39ката - много лесно си личи също и от състоянието на уплътнението на шофьорската врата.
не съм съгласен, ама изобщо.
има хора и хора, уплътнения се сменяват и така.

- Antares7
- Потребител
-
- Кара: е46 328i
- Мечтае да кара: e46 328i
Като сме почнали, мнения за тази 528-ца?
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Bavarcho написа:deyan-enchev написа:Колко е употребена една е39ката - много лесно си личи също и от състоянието на уплътнението на шофьорската врата.
не съм съгласен, ама изобщо.
има хора и хора, уплътнения се сменяват и така.
Няма грижа, аз лично познавам 2ма души сменили тия уплътнения на е39ката си - единия съм аз.
Гледам на повечето от колите в продажба са леш, а на километража пише 160 000 км

Просто има универсални белези от употреба които в мажоритарния брой случаи са добър обективен критерий.
Това че има комари дето карат е39ки и наистина има коли на под 100к км е ФАКТ, говоря само и единствено за масово приложимо правило за отсяване на захабена и карана кола от свежа.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- L0wTeCh
- Потребител
-
- Кара: e39 530d
- Мечтае да кара: e39 M5
- Детайли за колата: 98''
Като цяло колата ми изглежда читава за тези пари, мисля другата седмица да направим една диагностика и ако всичко е добре, да се сдобием 

- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
не знам какви очаквания имате от коли прозведени преди 12 - 15 - 16 години? с по 3 - 4 собственика ..
не караме F серии..
не караме F серии..
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
ares2 написа:не знам какви очаквания имате от коли прозведени преди 12 - 15 - 16 години? с по 3 - 4 собственика ..
не караме F серии..

40 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3