Проект E39 M5d
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Re: Проект Е39-ка
И така, макар и малко, но има развитие по колата:
Днес ми пристигнаха огледалата, и даже монтирах лявото за проба, мога да кажа, че уникално променят визията.

Днес ми пристигнаха огледалата, и даже монтирах лявото за проба, мога да кажа, че уникално променят визията.

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
още една придобивка:

- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
Браво а старанието, момче! Давай!
Джанити,ала-бала? С какви си в момента ?
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
MegaByte написа:Браво а старанието, момче! Давай!
Чети темата отначало де...
- MegaByte
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 520i/99г.
nightdriver написа:MegaByte написа:Браво а старанието, момче! Давай!
Чети темата отначало де...
да бе да, гледам ги на ББС джантите, може да ги е сменил, за това питам
Гледам наляво - няма никой, поглеждам надясно - идват още

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
много са ми скъпи а и са доста редки за да ги сменям
Предполагам не виждаш на всяка пряка Е39-ка с 19-ки BBS CH.

Предполагам не виждаш на всяка пряка Е39-ка с 19-ки BBS CH.

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
Не съм писал от има няма месец... та новото, по колата- подготвена и вчера и днес бяха боядисани таван и преден капак, след празниците цялата друга част + брони и огледала.
Вече и музиката си я събрах, само трабва да се инсталира: Pioneer 5300+25mm2 кабели и кондензатор+ Kicker 10l5. остава да сменя и говорителите вътре в купето.
Щях да забравя поръчах си и изолация за врати и капаци, ще има снимки от монтажа.
ето малко снимки от подготовката и пръскането днес.

Цвета е оригиналния 303+ някакви жокерчета (Individual
).

Вече и музиката си я събрах, само трабва да се инсталира: Pioneer 5300+25mm2 кабели и кондензатор+ Kicker 10l5. остава да сменя и говорителите вътре в купето.
Щях да забравя поръчах си и изолация за врати и капаци, ще има снимки от монтажа.
ето малко снимки от подготовката и пръскането днес.

Цвета е оригиналния 303+ някакви жокерчета (Individual

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аиде че събора идва... 
Ако те интересува може да ти направя снимка на черни бъбреци с ///M лентите монтирани преди малко,защото на твоя цвят мисля че ще застанат много добре...

Ако те интересува може да ти направя снимка на черни бъбреци с ///M лентите монтирани преди малко,защото на твоя цвят мисля че ще застанат много добре...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Браво колега личи си че си маниак,и аз съм минал по същия път като се почне през цялостно пребоядисване на колата от син на черен цвят само,че моя е 475 код черен сапфир,фарове,стопове,джанти,окачване М-тех 2,лайсни врати брони около стъклата,вътре рекаро салон,табло черно,лайсни пияно лак,М черен таван,М волан,М топка на скоростния лост и още други дребни...само че с годините си ги правя а ти си я почнал на един път ще стане красавец! 

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
Малко да раздвижа темата!
Колата вече е при мен, за две вечери успях да си монтирам огледалата, да пусна кабели за усилвателя, и да налепя звуко и вибро изолацията по вратите и капаците.
Смених говорителите във вратите с Херц, сега остава да сваля задната кора и да сменя и задните.
Между временно свалих и задните стъкла (триъгълните за да ги заменя с doubleglazzing, че го отлагах от много време.
ето малко снимки:

усилвателя, изолацията и херцовете. Кабелите и кондензатора, не съм ги снимал, но и техния ред ще дойде

Колата вече е при мен, за две вечери успях да си монтирам огледалата, да пусна кабели за усилвателя, и да налепя звуко и вибро изолацията по вратите и капаците.
Смених говорителите във вратите с Херц, сега остава да сваля задната кора и да сменя и задните.
Между временно свалих и задните стъкла (триъгълните за да ги заменя с doubleglazzing, че го отлагах от много време.
ето малко снимки:

усилвателя, изолацията и херцовете. Кабелите и кондензатора, не съм ги снимал, но и техния ред ще дойде

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
И такаа, след като снощи се прибрах в 2 часа от гаража, определено съм доволен от себе си.
Вече имам светещи дръжки и от вън и в купето. Цялата процедура е супер проста ( в моя случай- колата ми е без кори) елементите- външните е ясно бял светодиод минат с шкурка за да не прави точка, проблема беше в интериора, амбър цвят светодиоди- не намерих, затова един модул за климатроник, бе донора на светодиоди с нужния цвят.
имам малко снимки, защото и тъпия "ифоне" на тази светлина снимка, колкото да не е без хич.
вътрешните в режим на изработка:

монтажа( кабелите се пускат по оригиналните пътища.

Покъсо ще пиша и за екстериорните дръжки
Вече имам светещи дръжки и от вън и в купето. Цялата процедура е супер проста ( в моя случай- колата ми е без кори) елементите- външните е ясно бял светодиод минат с шкурка за да не прави точка, проблема беше в интериора, амбър цвят светодиоди- не намерих, затова един модул за климатроник, бе донора на светодиоди с нужния цвят.
имам малко снимки, защото и тъпия "ифоне" на тази светлина снимка, колкото да не е без хич.
вътрешните в режим на изработка:
монтажа( кабелите се пускат по оригиналните пътища.
Покъсо ще пиша и за екстериорните дръжки
- Teogop
- младши ентусиаст
-
- Кара: бързо
Това с осветлението на дръжките е доста интересно. Само внимавай при монтажа на порестата кора - залепи я плътно за ламарината, за да не пуска вода в купето, а да изтича в самата врата.

- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
тук идва и момента да попитам с какво да я залепя качествено, че от цялото това разглобяване, нещо това черното не хваща хубаво?
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
racing_team_vidin написа:тук идва и момента да попитам с какво да я залепя качествено, че от цялото това разглобяване, нещо това черното не хваща хубаво?
Тва черното е болкит , можеш го намериш почти във всеки железарски магазин и е евтин.
- strik3rs
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E39
Подкрепям горното мнение на колегата,направих процедурата онзи ден както е написал(той ме и посъветва) и просто заспа като оригинално