Открадната Е39

5-та серия ('95-'03)

Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е53

Re: Открадната Е39

Мнение от Cyberloner » 21 Ное 2013, 22:27

bumer530 написа:
Много ми се искаше и обмислях да сложа на седалката,за да им пържи дупетата,ама не ми стигна смелост.Да не му скимне да пържи,точно когато съм се заиграл по някое дефиле. На ръката с ръкавици беше кофти,а не искам да си представям ако те удари по "турбинките" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

представям си затваряне на веригата през простата, контрактура на околните мускули и после ходи обяснявай, че не си получил автомобилен оргазъм от търкане в седалките :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 21 Ное 2013, 22:40

Cyberloner написа:
bumer530 написа:
Много ми се искаше и обмислях да сложа на седалката,за да им пържи дупетата,ама не ми стигна смелост.Да не му скимне да пържи,точно когато съм се заиграл по някое дефиле. На ръката с ръкавици беше кофти,а не искам да си представям ако те удари по "турбинките" :mhihi: :mhihi: :mhihi:

представям си затваряне на веригата през простата, контрактура на околните мускули и после ходи обяснявай, че не си получил автомобилен оргазъм от търкане в седалките :mhihi:

Сигурен съм че никога няма да ти се налага да ходиш до аптека за Трибестан.След този сеанс без проблем ще можеш да дупчиш весник Стандарт от поне 2 метра :lalala:
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 530d '00
Мечтае да кара: F10
Детайли за колата: Брутилда

Мнение от ico530d » 22 Ное 2013, 0:27

Колега ти къде живееше бе? (в кръга на шегата), за баязид светкавицата идеята е супер, ама само да вметна, че ако усилиш тока/добавиш и някой се пробва да ти запали колата и се опече, може да се наложи да го лежиш! И то за умишлено. Точно поради тази причина е забранено пускането на ток по огради различни от тези в затвора. :wave: :wave: Иначе идеята е много интересна
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 22 Ное 2013, 3:16

ico530d написа:Колега ти къде живееше бе? (в кръга на шегата), за баязид светкавицата идеята е супер, ама само да вметна, че ако усилиш тока/добавиш и някой се пробва да ти запали колата и се опече, може да се наложи да го лежиш! И то за умишлено. Точно поради тази причина е забранено пускането на ток по огради различни от тези в затвора. :wave: :wave: Иначе идеята е много интересна

Ще слагаме стикери ,на мястото на старите от каското, като на табелките на трафопост.Друг вариант е надпис на стикер -Алкатраз(сигурен съм че апашите са чували за него)Tака вече си ги предупредил къде влиза.
Всичко това е в кръга на шегата.Проблема е доста сериозен!Нека колегите ако имат въпроси ,да питат.Всеки от нас е бил жертва на всички производни на кражбата.Ще се радвам,ако повече собственици на марката спят по спокойно.
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 22 Ное 2013, 10:11

100% групите който вдигат Е53/Е46/Е39 не са много..Явно си плащат и за това никой не ги закача..Сериозните крадци взимат коли струващи колкото апартамент в Овча купел 2..И собствениците пуснали всичките теми че са им дигнали колите имат доста голяма вина,направили сте си колите с пакети,джанти и т.н и знаете че всяка седмица има нова тема с заглавие "Открадната/о..." и пак колите ви седят на улицата...... Разберете че в България хубава кола която се развързва бързо на части на неподходящото място е обречена...Аз плащам каско,колата седи 90% на паркинг,пред нас съм сложил няколко камери и пак може да дойде момента да изчезне...
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico530d » 22 Ное 2013, 11:08

Съгласен съм с boksioraE39 аз също си държа колата на паркинг, когато съм навън с нея гледам да ми е общо взето пред очите, активирам и кода за запалване. Е отнасям базици за това, ама поне спя спокойно. Каското си е по дифолт. Няма как да се мине без него. :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 22 Ное 2013, 17:52

Да съгласен с вас ,колеги само че,въпросната Х5 ,за която писах по рано,я двигнаха от 24ч охраняем паркинг.Друг случей в Манастирски лидави,R32 на мое приятелче-по същиа начин.В Надежда-760Li (лайсни и парктоници)точно пред камерата беше спряна-пак каското не ги призна.
А когато бяха масовите палежи на коли в страната миналата година,пак запалиха 3 коли на самия паркинг.Застрахователи и собствениците на паркинга-вдигат рамене!В нета има клипове как за 2 минути и колата е в движение!Имам приятели от Грузия,за кражба на чистачки,члена ти е от 3 до 5 без право на обжалване -и пак се краде!Харесали ли са си я,ако ще с инператорски скорпиони да е напълниш,все тая! :dunno: :bchug:

Аватар
Кара: e39 M52 газов котлон
Мечтае да кара: колело на кило ракия

Мнение от dbanchev » 23 Ное 2013, 19:30

Захранват моргите и арабелите по симеон с коли за части за бързо развръзване. е46 фейс, е39 фейс или наточено по-старо, даже и 36ци с м пакети избарани си ги тупат целите. :banghead: Ченгетата ест пак спят дълбоко. Системи за цакане на крадците само помагат, няма как да е в гараж или паркинг машината нон стоп, на мойта освен прекъсната бенз помпа и направих и други прости и ефективни защити. Нема оправия само измет пълзи навсякъде, момчета........ хубава кола и хубава жена в бг нямат опазване............... :no: :|

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JORO_86 » 24 Ное 2013, 12:45

Аз като потърпевш от тази година, ми е интересно дали ако бях задействал кода за запалването пак щяха да я палнат от диагностичната букса? Ако е така много, много ще ме е яддд.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от ico530d » 24 Ное 2013, 18:05

Ползвай го кода, това му е работата. Кой знае, може и да ги спре.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 24 Ное 2013, 18:20

JORO_86 написа:Аз като потърпевш от тази година, ми е интересно дали ако бях задействал кода за запалването пак щяха да я палнат от диагностичната букса? Ако е така много, много ще ме е яддд.

Кода ще ги забави 10-15 минути,поне така пише тук.Интересното че масово когато има проблем с кода изписва на повечето колеги да изчакат 9 мин и 59 секунди,а на мойта "тояга " изписва 9 часа и 59 минути.Имах проблем с кода,нещо се бъгна и не искаше да ми го признае,извиках едно приятелче с диагностика(което е много добро на тема Volvo,но от BMW сега започва да се учи) запали я за 5 минути.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 28 Ное 2013, 10:00

Ето го решението :) http://www.youtube.com/watch?v=EsHJOA6r4a4#t=15 Това в кръга на шегата, но някой замислял ли се е за заключване на скоростния лост ? ето една идея http://www.ebay.com/itm/TL-Classic-Heavy-Duty-Car-Security-Transmission-Lock-/140519624070?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item20b79f4d86
И в този ред на мисли докато размишлявах ръката ми се спря на бутона за освобождаване на ръчната спирачка: ако се пробие и в дупчицата се сложи шпилка сплескана от едната страна, а в другия край разпробито ухо за малко катинарче или, ако се сложи направо катинарче с подходяща гривна U директно на отвора на бутона, така ръчната остава вдигната до премахването на катанеца... пак си е вид изненада. Друга идея е обща стоманена шина заключваща и част от педалите или всичките. И още нещо като сменях съединителя на компакта, че се сетих скоростния лост да се свали и в долния му край ниската част да се направи с втулка с резба и когато си оставяме колата просто развиваме лоста и в чантата както с панела на касетофоните :)
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 28 Ное 2013, 10:26

Добре, а не може ли просто да се наеме гараж, разбира се, ако има такава възможност. Говоря за нощуване. Сега, ако я спреш пред МОЛ-а и като излезеш я няма, мисля че в този случай някои от горните възможности би свършила работа, поне да задържи крадците, да ги уплаши или да привлече нечие внимание.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: любимата ни марка да е първа ;)
Мечтае да кара: римска колесница с М-пакет ;)

Мнение от spower » 28 Ное 2013, 10:43

nati teft.JPG
Не на всякъде има възможност за гараж отделно е и скъпа инвестиция, платените паркинги не винаги са близо... аз 3г в студ и пек ходех до платения паркинг 50-60 лв на месец за година това си е още веднъж да си платиш каското...
Ето един добър вариант като поевтинеят ф 10 ките след 2-3 петилетки :mhihi: http://www.ebay.com/itm/Car-Auto-Anti-theft-Security-Brake-Gear-Shift-Handbrake-Lock-Universal-/271214459426?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3f25a43a22&vxp=mtr
Ето го реализиран и варианта за блокиране на някой от педалите : http://www.ebay.com/itm/Car-Universal-Metal-The-Clutch-Brake-Lock-Anti-Theft-Devices-1-1kg-/190979997179?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c774b7dfb&vxp=mtr това съвсем елементарно може да се направи в железариите има и такива катинари ;)
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Плей листа с видеа за ремонт на BMW Х3 F25: :lalala: https://www.youtube.com/playlist?list=P ... A1PWE6WpJt

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от JORO_86 » 28 Ное 2013, 20:37

spower написа:
nati teft.JPG
Не на всякъде има възможност за гараж отделно е и скъпа инвестиция, платените паркинги не винаги са близо... аз 3г в студ и пек ходех до платения паркинг 50-60 лв на месец за година това си е още веднъж да си платиш каското...
Ето един добър вариант като поевтинеят ф 10 ките след 2-3 петилетки :mhihi: http://www.ebay.com/itm/Car-Auto-Anti-theft-Security-Brake-Gear-Shift-Handbrake-Lock-Universal-/271214459426?pt=AU_Car_Parts_Accessories&hash=item3f25a43a22&vxp=mtr
Ето го реализиран и варианта за блокиране на някой от педалите : http://www.ebay.com/itm/Car-Universal-Metal-The-Clutch-Brake-Lock-Anti-Theft-Devices-1-1kg-/190979997179?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item2c774b7dfb&vxp=mtr това съвсем елементарно може да се направи в железариите има и такива катинари ;)

F 10 е с електрическа ръчна, :lol:
На жена ми бащата има F10 2013, и Плевенския дилър му е сложил някакъв допълнителе имобилайзер с отделен чип като тези по асансьорите за скромната сума от 1000 лв. А капутите от Армеец за скъпите автомобили май ги карат да слагат някаква последна дума на техниката за 700 кинта

ПредишнаСледваща

Назад към E39