към колегите с Е39-ки относно Е30 или E36
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: към колегите с Е39-ки относно Е30 или E36
Хубаво е колегата с въпроса да знае, че лесно едно е30 кабрио, за да събира погледите, ще задмине по цена е36 и е46 кабрио.
Колкото до карането в града и кафетата .. вероятно колегата иска мацките да скачат вътре, как ще се постигне този ефект на магистралата не знам.
Определено е30: спортен дух, красота и ръжда - 3 в 1
Колкото до карането в града и кафетата .. вероятно колегата иска мацките да скачат вътре, как ще се постигне този ефект на магистралата не знам.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
deyan-enchev написа:Хубаво е колегата с въпроса да знае, че лесно едно е30 кабрио, за да събира погледите, ще задмине по цена е36 и е46 кабрио.

и не приемайте толкова буквално думите ми естествено е че няма да я зема да ходя само по кафета или да се надявам некоя еФтина Шаврантия да ми скочи на К*ра само като види някфо наточено кабрио ....Ма боли ме тва бе Винтовера бе колеги ....как го обърнахте само!!! К*рви колко искаш.....аз искам да си релаксирам, да си обикалям чат пат, да ми е гоТено....махам ГюрУко и леко из градо с 30км маск ей тЕка за кеф...па некоя разходка тук там, язовирче, виличка, планина и тъй.......малко съм

и още веднъж : нито съм се копмлексирал нещо, нито искам некфи киФли да ми скачат на Хидравличния крик щот съм с кабрио, или че ме мързи да ида пеш до кафето или квото и да е там...........искам една такава кола, след дългия работен ден да зема да се повозя малко и да си заредим батерийките, па може Ич да не спирам по кафета или да ги катерим на автостоп....ама тясно ама постно ама найш колко ме ..... Пускам си Скорпионс "концерта в Москва" на касетка на оригиналния касетофон и се поздравявам с песен Първа WIND OF CHANGE............и ме боли за другото

Дерзайте приятели... Човек е голям колкото мечтите си.........а какво по хубаво от това да можеш да се чувстваш Свободен

http://www.youtube.com/watch?v=HC1LOGzNHaA&feature=fvsr специално за вас ....и моля ви този път го загледайте по-добре !!!

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Какво имаш за магистралата?

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
Явор написа:Какво имаш за магистралата?
М-пакет

NAPSTERS написа:Явор написа:Какво имаш за магистралата?
М-пакет

Даже ще си оставя стоковото за из града и като тръгна на някъде ще слагам м-пакета

- СТАЛИН
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: М - БОЛИ М - СЪРБИ!!!
kalingk написа:NAPSTERS написа:Явор написа:Какво имаш за магистралата?
М-пакет
Ще трябва да почна и аз да събирам м пакет за магистралата.
![]()
![]()
Даже ще си оставя стоковото за из града и като тръгна на някъде ще слагам м-пакета
Симпатяги...

NAPSTERS и ти не си прав да знаеш!!!
- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
СТАЛИН написа:kalingk написа:NAPSTERS написа:Явор написа:Какво имаш за магистралата?
М-пакет
Ще трябва да почна и аз да събирам м пакет за магистралата.
![]()
![]()
Симпатяги...![]()
![]()
...........ма по-добре не пишете Ве колеги!!! тВа да не е фейсбук да поствате всевъзможни снимки и безумни коментари..... от къде тръгнахме до къде стигнахме???
![]()
![]()
ако не Ви интересува темата я подминете, че се обиждаме на М-пакети ли или на кой за кво щял да събира и га да си слага стоковото или пакетУ??? ай моля ви са по-сериозно!!!
NAPSTERS и ти не си прав да знаеш!!!
дали съм прав или не!! е без значение . така както си представил поста си...и особенно предпоследния, ми приличаш на млад мечтател живеещ в неговия розов свят. това е технически форум!!! тук не говорим за к*рви, хидравличния ти крик или късия ти скоростен лост.

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
.jpg)

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
NAPSTERS написа: поста си...и особенно предпоследния, ми приличаш на млад мечтател живеещ в неговия розов свят. това е технически форум!!! тук не говор
хидравличния ти крик или късия ти скоростен лост.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3